President Wilsonlaan 80 Middelburg

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Gelegen in de geliefde woonwijk ‘Griffioen’, ruim 4-kamer appartement op de 2e woonlaag met eigen separate berging in de onderbouw. Dit gebouw is volledig voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Dit ruimste type woning, van ca. 105 m2, heeft 3 mooie slaapkamers en een ruime en lichte woonkamer met open keuken. Het zonnige balkon is gesitueerd op het zuidwesten en het gebouw is gelegen in de directe nabijheid van een kleinschalig winkelcentrum en op enkele autominuten naar de kust en de A58. Naast het complex is voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, brievenbussen, trappenhuis en lift.

1e verdieping:
Meterkast. Eigen entree met toegang tot de twee slaapkamers, apart toilet, badkamer met douche en wastafel met meubel. Via de derde slaapkamer is zowel het gunstig gelegen balkon als de badkamer te bereiken. De royale woonkamer met goede lichtinval geeft toegang tot de open, eenvoudige keuken en tenslotte de wasruimte en een inloop (voorraad)kast.

In het souterrain bevindt zich de inpandige berging. Het appartementencomplex wordt verwarmd door middel van blokverwarming. De maandelijkse VVE-bijdrage is €231,- (indicatief). Voorschot warmte/water is € 130,- (indicatief) per maand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementportiekflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1973
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte105 m²
Inhoud280 m³
Buitenruimte5 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm watercentrale voorziening
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en vrij uitzicht
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?