Breedsteweg 2. Burgh-Haamstede

€ 1.495.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Rustzoekers opgelet! Aan de Breedsteweg in Burgh-Haamstede mogen wij u deze schitterende stek aanbieden op één van de meest groene stukjes van ons mooie eiland. Het gaat hierbij om twee woningen gelegen op een totaal perceel van maar liefst 1,5 hectare eigen grond. De ligging van het geheel is fantastisch te noemen met zowel het Gadrabos, de kern van Haamstede, als het strand in de nabije omgeving. Op deze stek met enkel bestemmingsverkeer ervaart u een hoge mate van rust en privacy en geniet u optimaal van het buitenleven. Op deze toplocatie is het zowel toegestaan om permanent als recreatief te wonen. Commerciële verhuur is bij recreatief gebruik echter niet toegestaan. Als u op zoek bent naar een plek met veel leefruimte voor zowel uzelf als uw dieren, zoek dan niet verder!

De percelen
Het geheel is gelegen op twee percelen, welke gezamenlijk grofweg op te delen zijn in twee gedeeltes: een gedeelte tuingrond van circa 3.000 m2 waar de twee woningen en diverse opstallen op gevestigd zijn én een gedeelte weide van circa 12.000(!) m2. De tuin is fraai aangelegd met verschillende terrassen, een groot gazon en enkele borders voorzien van een diversiteit aan planten en (fruit-)bomen waaronder 2 kersen-, 2 appel- en 5 perenbomen. Ook voor kinderen is voldoende te beleven hier met de kabelbaan met klimtoren, een glijbaan en een wipkip. Door de hoger gelegen wal met begroeiing aan de achterzijde van de tuin ervaart u hier een hoge mate van privacy. Achter de grote schuur en de paardenstallen bevindt zich de weide met een diepte van ruim 100 meter, welke helemaal tot aan Biesterveldwegje reikt. Achterin bevindt zich nog een ezelschuur welke voorzien is van verlichting (op zonne-energie).

Opstallen/overige bouwwerken
- Grote houten schuur van circa 9,8 x 6,2 meter geschikt als garage. Verder is deze schuur onder andere voorzien van een houtkachel, twee stallen en een kippenhok.
- De groene paardenboxen (3 stuks) van totaal circa 9,35 x 3 meter met waterbakken. Hier is tevens een bronpomp aanwezig voor de bewatering van de tuin en de weides. Voor de bewatering zijn seperate waterpunten aanwezig in de tuin.
- Grote paardenbak met speciale ondergrond zodat deze ook droog blijft bij extreme regenval.
- Zeecontainer.
- Kippenhok.
- Meerdere weides om ezeltjes, paarden of andere dieren te laten grazen.
- Ezelschuur voorzien van verlichting.
- Twee houten bergingen.

De grote woning
De grote woning van circa 900 m3 is gebouwd in de jaren ’90 en verkeert in een goede staat van onderhoud. Doordat er recentelijk een grote aanbouw is geplaatst zijn er in totaal maar liefst 7 slaapkamers, waarvan maar liefst vijf op de begane grond. De woning beschikt verder over een zeer riante woonkamer met open haard, een nette keuken met aangrenzend bijkeuken, een fraaie eetkamer met grote lichtstraat en twee badkamers. Het geheel is voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie en er is gedeeltelijk vloerverwarming aanwezig (keuken, woonkamer, badkamer en eetkamer).

De aanbouw
Het aangebouwde gedeelte uit 2017 beschikt over een eigen ingang en hier zijn twee slaapkamers en een derde slaapkamer annex kantoorruimte met ruime zolder gevestigd. Naar wens is dit gedeelte ook ideaal om te bouwen tot B&B-ruimte.

De tweede woning
Zoals gezegd zijn er twee woningen aanwezig waardoor er verschillende constructies te verzinnen zijn: bijvoorbeeld een familielid dichtbij laten wonen of recreëren of het tweede huis splitsen en los doorverkopen. De kleinere woning is net als de grote woning ook in goede staat en voorzien van een eigen oprit, een gezellige woonkamer met open keuken, een badkamer en twee slaapkamers. Buiten vindt u nog een fraaie veranda met houtkachel, waar u in de avonduren heerlijk kunt vertoeven. Tot slot is er aangrenzend nog een ruime paardenbox bereikbaar welke in gebruik is als bergruimte.

Algemeen
- Schitterende stek in een zeer groen gedeelte van Burgh-Haamstede.
- Hoge mate van rust en privacy.
- Totaal ruim 1,5 hectare eigen grond (circa 3000 m2 tuingrond en 12000 m2 weide).
- Onder andere een weide, paardenstallen, grote houten schuur en een grote paardenbak aanwezig.
- Grote woning beschikt over maar liefst zeven slaapkamers en twee badkamers.
- Door aanwezigheid van tweede woning zijn vele constructies mogelijk.
- Recentelijk voorzien van een fraaie aanbouw met eigen ingang en drie extra kamers.
- Woonoppervlakte grote woning circa 215 m2 , kleine woning circa 51 m2.
- Externe bergruimte circa 125 m2 (paardenboxen, grote schuur, ezelschuur, houten bergingen en berging bij het kleine huis).
- Oplevering in onderling overleg.

Burgh-Haamstede
Dit dorp, met ruim 4.400 inwoners, is gelegen in een prachtig en uitgestrekt gebied, nabij strand en bossen. In Burgh-Haamstede heerst een gezellige bedrijvigheid met veel vermaak. In het dorp zijn talloze voorzieningen aanwezig, waaronder openbaar vervoer, horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Een combinatie van wonen in het rustige en natuurrijke Zeeland en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die vaak toegepast wordt. Rotterdam is slechts op drie kwartier autorijden te bereiken. Het dorp is ook gericht op jonge gezinnen en kinderen. Zo zijn er twee basisscholen (een christelijke en een openbare), een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 1.495.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1995
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte215 m²
Perceeloppervlakte15540 m²
Inhoud900 m³
Inpandigeruimte13 m²
Buitenruimte12 m²
Indeling
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers7
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan bosrand en beschutte ligging
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte13 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?