Park Veldzigt 2 Middelburg

€ 995.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Een opvallend 'stand alone' kantoorgebouw in het zakelijke hart van Middelburg.

Dit kantoorpand is een echte ‘eyecatcher’. Het kantoorpand heeft namelijk een ellipsvormige voetprint en een opvallende architectuur. Het kantoorpand bestaat uit 4 bouwlagen met 625 m2 BVO aan hoogwaardige kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Het object is gelegen op een absolute zicht locatie op het representatieve Park Veldzigt. Park Veldzigt is een kantorenpark met diverse kantoorvilla's en tal van gerenommeerde bedrijven. Het kantoorpand is gelijk na de Schroebrug gesitueerd welke de binnenstad verbind met Middelburg-Zuid. Een zeer druk punt en nog geen 5 minuten lopen vanaf station Middelburg. Een absolute A-locatie!

Het gebouw heeft een verhoogde entreezone in een parkachtige setting tussen de Woonwijk Veldzigt en Schroeweg. Het object heeft een sterke onderlinge samenhang in vorm, kleur en materiaal. De gebogen stedenbouwkundige positie van het kantorenpark versterkt de positie van het ellipsvormige kantoorgebouw aan Park Veldzigt 2, welke destijds ontworpen is door Joos Nijsse architectuur voor Justion Advocaten en momenteel huisvestging is voor ZIB investments Crowdfunding B.V.

Dit ellipsvormige kantoorgebouw heeft vanwege het solitaire karakter en bijzondere positie een afwijkende keur en materiaal toepassing. Het object is door de ellipsvormige bouw, de vorm van een oog. Welke letterlijk kan worden gezien als de 'eyecatcher' van Park Veldzigt. De binnenzijde van het object geeft een ruimtelijk gevoel. Dit komt voornamelijk door de ruimte hal met gebouwhoge vide, ruimtelijke gangen en veel glas.

Het gebouw is aan de binnenzijde voorzien van een centrale receptie, een lift, verschillende moderne installaties en een groot scala aan vergader en/of kantoorruimtes. Het pand is gebouwd in 2004 waardoor het aan alle hedendaagse isolatie en bouwnormen voldoet. Kortom een prachtig kantoorpand met doordachte architectuur op een top locatie!

In het kort:
- Park Veldzigt 2 4336 DX Middelburg
- 516 m2 VVO en 625 m2 BVO
- Vraagprijs € 995.000,- k.k.
- Bouwjaar 2004
- 10 parkeerplaatsen op eigen terrein

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot zichtlocaties als Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Park Veldzigt is een van de meest bekende kantoorlocaties in Middelburg en is populair onder de veelal grotere ondernemers die in de diverse kantoorgebouwen gevestigd zijn. Op Park Veldzigt zijn o.a. Rijkse Accountants,Veldsink, Deloitte, Randstad en Tempo-Team terug te vinden. Park Veldzigt ligt net buiten het centrum en is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Het treinstation namelijk ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

Indeling:
Indien u aankomt op locatie en uw auto parkeert aan de achterzijde van het pand loopt u naar de voorzijde van het pand. Hier bevindt zich de hoofdingang en toegang tot de kelder welke tevens ook toegang geeft tot het pand. De kelder wordt in de huidige situatie voornamelijk gebruikt als kantine met toilet en bergkast. Indien u gebruikt maakt van de hoofdingang op de begane grond komt u aan in de centrale hal. In deze centrale hal is de receptie gesitueerd. Tevens heeft u vanuit de centrale hal toegang tot diverse kantoorruimtes op de begane grond. De 1e en 2e verdieping zijn toegankelijk middels een vaste trap of de lift, welke ook uitmonden in de centrale hal op de begane grond. Er zijn op alle verdiepingen diverse kantoor en of spreekruimtes gesitueerd welke allen voorzien zijn van een eigen zonweringssysteem en ingebouwde internetaansluitingen.

Alle ruimtes door het gehele gebouw worden voorzien van verse lucht dankzij het luchtbehandelingssysteem met ingebouwde airco. Daarnaast zijn er op iedere verdieping toiletruimtes terug te vinden. Hierdoor is het gebouw uitstekend in gebruik te nemen door een of meerdere ondernemers.
Kadastrale gegevens:

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Vraagprijs:
€ 995.000,- k.k.

Oppervlakte:
516 m2 VVO en 625 m2 BVO

Parkeren:
Er zijn 10 parkeerplaatsen op eigen parkeerterrein. Daarnaast kan er middels een parkeerschijf gratis geparkeerd worden in de directe omgeving.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Zuid'. De bestemming is ‘Kantoor’. De voor ‘Kantoor’ aangewezen gronden zijn bestemd voor kantoren en maatschappelijk voorzieningen.

Installaties:
- Alarminstallaties;
- Luchtbehandelingsinstallatie;
- Rookmelders;
- Camera installatie;
- Automatisch zonweringsysteem.
- Lift;
- CV installatie uit 2009 (Remeha Quinta 65);
- Close-in boilers.

Aanvaarding:
In overleg.

Energielabel
Nog niet bekend.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 995.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2004
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte641 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)3

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Video

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?