Simonskerkestraat 19 Kerkwerve

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze ruim opgezette eengezinswoning aanbieden. Deze woning is fraai gelegen aan het wandelpad naar het parkje en de sportvereniging. Qua ligging absoluut interessant. Ook de zonligging van de achtertuin is prima, met een ligging op het zuiden.
De tuin beschikt over een vrije achterom en heeft een globale afmeting van circa 8 x 6 meter.

Algemeen kunnen we stellen dat de keuken en badkamer eenvoudig zijn, maar zeker functioneel. De woonkamer is een lichte ruimte met zowel aan de voor- als aan de achterzijde zicht op de respectievelijk voor- en achtertuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, indien gewenst is er op de open zolder nog een vierde of zelfs een vijfde slaapkamer te realiseren.

Vanuit de keuken is de achtertuin toegankelijk. Deze tuin is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een vrije achterom. Aan de achterzijde van de tuin is een stenen berging gesitueerd.

We nodigen serieus geïnteresseerden graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen
- Oplevering in onderling overleg.
- Drie slaapkamers en zolderruimte.
- Mogelijkheid tot het creëren van een vierde of zelfs vijfde slaapkamer op zolder.
- Woonoppervlakte circa 116 m2 en inhoud circa 385 m3.
- Vrije achterom.
- Stenen berging.
- Tuin op het zuiden.
- Mooie ligging en voldoende parkeergelegenheid in de straat.
- Kwaaitaal vloerinspectierapport is aanwezig.

Indeling begane grond
Hal met meterkast, trap naar de eerste verdieping met bergruimte onder de trap, eenvoudige keuken met luxe gasfornuis, rechts van de hal een doorzon woonkamer van circa 7,80 x 3,60 meter.

Indeling eerste verdieping
Overloop met vaste trap naar tweede verdieping, drie slaapkamers met respectievelijk de volgende afmetingen: circa 3,60 x 3,60 meter, circa 4,07 x 2,94 meter en circa 3,15 x 2,90 meter. Badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche.

Indeling tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Dit is momenteel een grote open zolderruimte met twee Velux dakramen, de opstelplaats van de Rehema Cv-combiketel uit 2017 en de witgoedaansluitingen. Op deze tweede verdieping is er voldoende ruimte om, indien gewenst, nog een vierde of zelfs een vijfde slaapkamer te realiseren.

Kerkwerve
Kerkwerve is één van de meest gemoedelijke dorpen op het eiland. Centraal gelegen op Schouwen- Duiveland en op zeer korte afstand van Zierikzee en in de nabijheid van de Oosterschelde. Het is voornamelijk een echt plattelandsdorpje met de kern centraal in het dorp en veel boerderijen in de directe omgeving. Het dorp heeft een kleine 1.000 inwoners en heeft een basisschool, een garage en een dorpscafé aan de Ring. Opvallend is de trek van veel jonge mensen/gezinnen naar Kerkwerve. Voor de dagelijkse voorzieningen concentreren veel inwoners zich op Zierikzee (circa 4 km), waar een goed winkelaanbod, scholen en medische voorzieningen zijn te vinden. De centrale ligging is echt een plus, op korte afstand van de stranden, deels omringd door plan Tureluur en goede uitvalswegen naar Randstedelijk gebied. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur autorijden goed te bereiken. Ook een stad als Antwerpen is binnen een uur te bereiken. Wanneer u rustig wilt wonen met voorzieningen op korte afstand in Zierikzee, dan is Kerkwerve een interessant dorp.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1974
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte116 m²
Perceeloppervlakte164 m²
Inhoud385 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?