Joossesweg 3 Westkapelle

n.o.t.k.

Algemeen

Omschrijving

Camping Kreekebos
Heeft u er altijd al van gedroomd om een eigen camping te runnen? Dit is uw kans! Op een fantastische plek, op loopafstand van de duinen, het strand en de zee, ligt deze gezellige camping met een modern en sfeervol woonhuis.

Droomplek
Een betere plek is bijna niet te bedenken. Tussen de bekende badplaatsen Zoutelande en Westkapelle in ligt deze ruim opgezette camping met 53 standplaatsen en twee verblijfsaccommodatie en een luxe sanitair gebouw met aparte gebouwen voor de dames- en herentoiletten met geurafzuiging. Tevens is er een aparte afwasruimte voorzien van een wasmachine en droogtrommel, koel-vrieskast en magnetron. Via een aparte trap aan de achterzijde van de schuur is de recreatie/ speelzolder te bereiken. Alle voorzieningen zijn nabij, van supermarkt en bakker tot restaurant en strandpaviljoen. Vanaf de camping hebben de gasten een schitterend uitzicht op de duinen. De camping grenst aan de Westkappelse kreek, bos en het natuurgebied Boudewijnskerke waar men heerlijk kan wandelen, ook voor fietsers en mountainbikers liggen er mooie fietsroutes in de buurt.

Glamping op z’n best
Aan de rand van het campingterrein staan twee duurzame verblijfsaccommodaties: een sfeervol Beachhouse en een luxe Track Inn. Ideaal voor de gasten waarvoor kamperen net iets luxer mag. Het Beachhouse, gemaakt van EPS, heeft 2 slaapvertrekken met ruimte voor 4 bedden, een volledig ingerichte keuken, met gaskookplaat, koelkast en afzuigkap, een gezellige eet/zithoek en een toilet met badmeubel. Douchen kunnen gasten in de doucheruimte van de camping. De Track Inn, die plaats biedt aan 5 personen, is een volledig energieneutraal vakantiehuis van bouwjaar 2018. De uiterst comfortabele Track Inn heeft een luxe badkamer met badmeubel, douche en toilet met geurafzuiging. De volledig ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast. Vanuit de gezellige, lichte woonkamer heeft men een schitterend uitzicht op de duinen. De Track Inn wordt verwarmd/gekoeld middels een luchtwarmtepomp.

Kamperen, zo hoort het te zijn
Ook de kampeerders met een eigen kampeermiddel genieten op deze camping van veel gemak en luxe. Er zijn ruime standplaatsen voor campers, caravan en tenten allen voorzien van kunstgras en aansluitingen voor elektra, kabeltelevisie, water en riolering. De algemene sanitaire voorzieningen zijn modern en van hoog niveau. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in vernieuwing en verduurzaming. De grote open ruimtes in het midden van de velden bieden volop ruimte voor speelplezier. Er zijn ook mogelijkheden om de velden naar eigen inzicht in te richten, denk aan vaste verblijfsaccomodaties of volledig ingerichte safaritenten voor een optimale kampeerbeleving!

Ook zelf genieten van alle luxe
U wilt natuurlijk niet alleen uw gasten een prettig verblijf bieden, maar ook zelf genieten van dit unieke plekje in Zeeland. Dat kan, volop zelfs! Bij de camping staat een jonge en sfeervolle woning van het bouwjaar 2007. In de ruime woonkamer is plaats voor twee gezellige zithoeken en de grote woonkeuken biedt alle ruimte voor een uitgebreid ontbijt, lekkere lunch, gezellige borrel en heerlijk diner met gezin, familie en vrienden. Dankzij de royale slaapkamer met moderne badkamer en suite op de begane grond, is gelijkvloers wonen mogelijk. Met de 4 slaapkamers en een tweede badkamer met toilet op de eerste verdieping is er bovendien meer dan genoeg ruimte voor een groot gezin of de mogelijkheid tot verhuur van enkele studio’s op de bovenverdieping. Op de tweede verdieping kunnen eventueel nog 2 slaapkamers gerealiseerd worden. De woning wordt verwarmd/gekoeld middels een bodemwarmtepomp met bodemregeneratie.

Duurzaamheid
De eigenaren hebben de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in duurzaamheid, hierdoor is de camping 100% duurzaam en nagenoeg energie neutraal. Er is geïnvesteerd in diverse duurzaamheidsvoorzieningen zoals 27 zonnepanelen, 3 units heathpipes/zonnecollectoren met 48 vacuumbuizen, zonneboiler, warmtepompen, warmte terugwinunits, etc.

Aandelentransactie
Een aandelentransactie geniet de voorkeur. In een aandelentransactie verkopen de aandeelhouders de aandelen van de vennootschap (met alle activa en schulden). De overnemer verkrijgt de volledige vennootschap. De vennootschap is zeer rendabel en beschikt over een goed gedetailleerde boekhouding. Het bedrijf is moeiteloos going-concern voort te zetten.

Omzetpotentie
Camping Kreekebos is een bedrijf wat zich de afgelopen jaren volop heeft ontwikkeld. De komende jaren wordt een verdere groei in omzet verwacht. De huidige eigenaren kiezen er momenteel voor om de camping in de periode van eind oktober t/m één week voor Pasen te sluiten. Hier ligt een grote potentie tot het verhogen van de omzet.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de standplaatsen om te zetten naar vaste vaste eenheden. Dat betekent dat er theoretisch gezien 35 chalets voor de verhuur kunnen worden gerealiseerd. Ook door omzetting naar vaste eenheden d.m.v. chalets/stacaravans kan de huuropbrengst aanzienlijk worden verhoogd.

Koopovereenkomst
Koopovereenkomst op basis van model verkoper.

Dataroom
Ten behoeve van het due dilligence van het geheel kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst. Bedrijfsresultaten en jaarstukken worden enkel verstrekt aan voldoende solvabele, serieus gegadigden. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. De eigenaren verzoeken u vriendelijk om het terrein niet op eigen gelegenheid te verkennen, doch uitsluitend in aanwezigheid met de makelaar.

Een plek met toekomst
Een camping als deze met zulke moderne voorzieningen, een jonge woning en een ligging om ‘u’ tegen te zeggen, biedt veel toekomstperspectief. Zeker gezien het snel stijgende toerisme in Zeeland. Die stijging is jaren geleden al ingezet men verwacht tot zeker 2030 nog jaarlijks een stijging van 5%. Waar veel voormalige campings nu tot vakantiepark zijn omgebouwd, biedt deze plek bovendien nog die echte vrije kampeerervaring. Maar dan wel de luxe versie ervan. Een unieke ervaring die u als nieuwe eigenaar kunt bieden. Gaat u ervoor?

Meer informatie?
U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ n.o.t.k., - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingleisure
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Statusbeschikbaar
Leisure soortcamping

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Video

house
house
house
house
house
house

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?