Vloedstraat 37 Kerkwerve

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Aan de rand van Kerkwerve mogen wij u deze vrijstaande woning met inpandige garage aanbieden. Met recht mogen we spreken van een riante woning: de woning beschikt over een inhoud van circa 660 m3 en een woonoppervlakte van circa 137 m2 (exclusief de garage van 20 m2). Er zijn naast de woonkamer nog vijf kamers aanwezig: vier slaapkamers en een kleinere kantoorkamer. Twee van de slaapkamers bevinden zich in de gerealiseerde aanbouw. Wanneer een gelijkvloers woonprogramma gewenst is, is dit met een eenvoudige ingreep te realiseren door een deel van de garage als badkamer te gebruiken.

Eind jaren tachtig is deze voormalige schenkwoning flink uitgebreid en is, zowel rond de oorspronkelijke woning als rond de aanbouw, een buitenmuur opgemetseld. Algemeen kunnen we stellen dat de woning qua schil in een redelijke staat verkeert. Aandachtspunten zijn: het schilderwerk, enkele lekke ramen en wat houtrot. Verder dient intern ook een en ander gemoderniseerd/vernieuwd te worden, waaronder de badkamer, de keuken en de canvas elektrabedrading. Voor nadere informatie omtrent noodzakelijke aanpassingen kunt u contact opnemen met de makelaar, Erik de Bruine.

Het geheel is gelegen op een perceel van circa 415 m2 eigen grond en heeft aan de achterzijde een riante tuin. De tuin heeft een diepte van circa 14 meter en ligt erg besloten met veel privacy. Achterin de tuin staat een stenen berging, welke voorzien is van een barretje.

Serieuze kandidaten, die rekening houden met de benodigde modernisatie en enkele bouwkundige aanpassingen van de woning, nodigen wij graag uit voor een bezichtiging. De bezichtigingen plannen wij op 12 en 13 april, de verkoop van deze woning zal geschieden middels verkoop bij inschrijving.

Algemeen
- Bouwjaar voorhuis: 1955.
- Bouwjaar aanbouw met garage: 1988.
- Woonoppervlakte: circa 137 m2.
- Overige inpandige ruimte: circa 20 m2.
- Vier slaapkamers en een kleinere kantoorkamer.
- Parkeren op eigen terrein is mogelijk.
- Tuin met veel privacy en een vrije achterom.
- Oplevering in onderling overleg, in aanvang op langere termijn.

Indeling begane grond woonhuis
Entree, hal met trapopgang, toilet en meterkast. Via de hal komt u in de keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de aanbouw met bijkeuken/hal, slaapkamer en garage. Ook is via de keuken de woonkamer met haard toegankelijk.

Verdieping aanbouw
Via de slaapkamer in de aanbouw is een grote zolder toegankelijk, welke als slaapkamer te gebruiken is.

Verdieping woonhuis (voorhuis)
Overloop, twee volwaardige slaapkamers en een derde kamer als kantoorkamertje. De badkamer is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een wastafel, ligbad en douche. Let wel deze badkamer is aan de kleine kant en dient in zijn geheel gemoderniseerd te worden.

Kerkwerve
Kerkwerve is één van de meest gemoedelijke dorpen op het eiland. Centraal gelegen op Schouwen- Duiveland en op zeer korte afstand van Zierikzee en in de nabijheid van de Oosterschelde. Het is voornamelijk een echt plattelandsdorpje met de kern centraal in het dorp en veel boerderijen in de directe omgeving. Het dorp heeft een kleine 1.000 inwoners en heeft een goede basisschool, garage en een dorpscafé aan de Ring. Voor de dagelijkse voorzieningen concentreren veel inwoners zich op Zierikzee (circa 4 km), waar een goed winkelaanbod, scholen en medische voorzieningen zijn te vinden. De centrale ligging is echt een plus, op korte afstand van de stranden, deels omringd door plan Tureluur en goede uitvalswegen naar Randstedelijk gebied. Steden als Rotterdam en Breda zijn binnen een uur autorijden goed te bereiken. Ook een stad als Antwerpen is binnen een uur te bereiken. Wanneer u rustig wilt wonen met voorzieningen op korte afstand in Zierikzee, dan is Kerkwerve een interessant dorp.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1955
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte415 m²
Inhoud660 m³
Inpandigeruimte20 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte20 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?