Stroomweg 16 Vlissingen

prijs op aanvraag

Algemeen

Omschrijving

In alle vrijheid wonen en werken: bereikbaarheid, ruimte en comfort vindt u in deze unieke villa aan het water, gelegen in het Edisonpark te Vlissingen.

Wie geniet er niet van de weerspiegeling van het water, omliggende natuur, het langs varen van jachtjes en een vrij uitzicht... De ligging is niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer centraal : winkels, scholen, openbaar vervoer, jachthaven, etc. op loopafstand. Het strand en de natuurgebieden op fietsafstand en zelfs een aanlegsteiger voor de deur, voor elk wat wils!

De villa zelf is ook om over naar huis te schrijven. Een modern en hoogwaardig afgewerkte villa waar een prachtige woning wordt gecombineerd met een riant, veelzijdig kantoor op de begane grond. Met twee dakterrassen en een royale tuin rondom is er altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden.
Kortom een gouden combinatie van ruimte, privacy en bereikbaarheid.

Specificaties:
- villa;
- 1.200 m2 perceel;
- totale oppervlakte 276 m2;
- dubbele entree (privé en zakelijk);
- 4 slaapkamers
- hoogwaardige materiaalkeuze;
- energielabel A;
- bouwjaar 2005;
- cv-ketel met radiatoren (Nefit Ecomline 2005);
- twee warmte-terug-win units (R-Vent WHR 90 en 930).

Vlissingen:
Vlissingen vormt samen met Middelburg het stadsgewest Vlissingen-Middelburg. Dit stadsgewest fungeert als de economische motor van Zeeland. Vlissingen is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen er dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven-en havengebied Vlissingen-Terneuzen, één van de grootste havens van Nederland. Vlissingen behoort tot het derde zeehavengebied en de tweede loodsenregio van Nederland. In Vlissingen vindt u befaamde bouwers van marineschepen en megajachten, de derde vismijn van Nederland, maritiem onderwijs , maritiem erfgoed en ander bedrijven, instellingen en activiteiten die het maritieme karakter van de stad benadrukken.

Locatie en bereikbaarheid:
De villa is gelegen op het Edisonpark in Vlissingen: een centraal gelegen wijk, waar wonen en werken gecombineerd kan worden. Het Edisonpark is een parkachtige omgeving aan het Kanaal door Walcheren, met hoogwaardige en grote woon/werkvilla's, en is inmiddels een mooie mengelmoes van ondernemers. In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven gehuisvest, maar ook de Hogeschool Zeeland, Scalda, TW en bedrijfsverzamelgebouw Dockwize waardoor dit gebied met recht bestempeld is tot de 'Kenniswerf' van Zeeland.

Het Edisonpark ligt vlakbij de A58 en is onderdeel van de entree van de stad. Dit gebied is volop in ontwikkeling met de realisatie van de 'nieuwe entree' van Vlissingen en de komende ontwikkelingen, zoals het nieuwe bedrijventerrein Buitenhaven-West, het nieuw stationsplein en het nieuwe woongebied Scheldekwartier. Binnen een minuut bent u op de A58 of de treinstations Oost-Souburg en Vlissingen.

Indeling:
0: Dubbele entree (woning en kantoor) ; licht, luxe en modern kantoor met uitzicht op het kanaal, met een kleine keuken en spreekkamer aan de achterzijde (of eventueel 4e slaapkamer).
Berging en toilet voor kantoor; berging en toilet woning.

1: Heerlijke, grote en lichte woonkamer met aansluitend dakterras (24 m2) op het zuidwesten en tevens uitzicht op het kanaal. Luxe en praktische woonkeuken met kookeiland; bijkeuken en toilet.
Vanuit de keuken is er directe toegang tot de achtertuin middels een stalen trap.

2: Riante overloop, drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer directe toegang heeft tot eigen dakterras en moderne kwaliteit badkamer met elektrische vloerverwarming, dubbele wastafel, douche, toilet en bad.

Buiten: ruim parkeerterrein aan voorzijde met 5 parkeerplaatsen, sierlijk vormgegeven voortuin, landelijk aangelegde achtertuin met fruitbomen, bloemenweide, stallingsruimte voor caravan en (of) boot en tevens een eigen achteruitgang met elektrische poort.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Vlissingen, sectie K, nummers 966 en 1012, grootte 1.190 en 10 m2, totaal 1.200 m2.

Oppervlaktes:
- begane grond (kantoor) : 97 m2 VVO
- 1e en 2e verdieping (woonhuis) : 179 m2 GBO (waarvan 13 m2 entree en 6 m2 berging begane grond)
- externe buitenruimte (dakterras) : 24 en 7 m2
- voor-en achtertuin : 625 m2

- totale inhoud : 1.008 m3

Bestemming:
Het onderhavige object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen' vastgesteld op 22 juli 2010 en heeft de bestemming 'Bedrijf-2'. De voor 'Bedrijf-2' aangewezen gronden zijn onder andere bestemd voor:

a. bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'Deelgebied Edisonpark';

b. woningen, al dan niet in combinatie met een aan huisverbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit, en uitsluitend in combinatie met een bedrijf als bedoeld onder a, mits het bedrijfsvloeroppervlak tenminste 30% van de bebouwing omvat;

Voor een uitgebreide omschrijving verwijzen wij u naar de bestemmingsplanbepalingen.

Zakelijke lasten :
- Onroerendzaakbelasting (OZB): € 762,55
- Rioolheffing eigenaar: € 221,63
- Watersysteemheffing ingezetenen : € 107,85
- Watersysteemheffing gebouwd : € 293,75
- Zuiveringsheffing: € 179,91

Vereniging Edison Park:
De bijdrage van de Vereniging van Eigenaren voor het onderhoud van de groenstroken en heggen in het park bedraagt per heden € 135,00 per jaar.

Bodeminformatie:
Bij de totstandkoming van het bestemmingsplan heeft er een bodemonderzoek plaatsgevonden en is het terrein waarvan het verkochte deel uitmaakt geschikt bevonden voor het hiervoor omschreven gebruik. In het kader van de verleende bouwvergunning is een en ander nogmaals getoetst en akkoord bevonden.

Opstalrecht:
Het perceel is belast met een 'Opstalrecht Nutsvoorzieningen'. Een erfdienstbaarheid voor het hebben, houden, onderhouden, verwijderen, vervangen en uitbreiden van kabels, leidingen en een 10.KV-transformatorstation.

Dataroom:
Voor belangstellenden zijn relevante documenten beschikbaar via onze dataroom. De inloggegevens kunt u opvragen via ons kantoor.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het standaard NVM model.

Bankgarantie/waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom bij de notaris te storten.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Prijs op aanvraag
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuisbedrijfs- of dienstwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2005
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte179 m²
Perceeloppervlakte1200 m²
Inhoud1008 m³
Inpandigeruimte97 m²
Buitenruimte31 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte97 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?