Zuiderzeestraat 57 Oost-Souburg

Algemeen

Omschrijving

In een kindvriendelijke woonwijk, op loopafstand van het NS-station en de overige voorzieningen van Oost-Souburg bevindt zich dit ruime gezinshuis met zonnige, zuidgelegen, achtertuin. Het huis superideaal voor een gezin door de ruime kamers, waarvan vier slaapkamers, heerlijke doorzon woonkamer en goed gesitueerde tuin op het zuiden met stenen berging en achterom.

Indeling:

Begane grond:
Portaal, hal, toilet, trapkast, trap naar de 1e verdieping, lichte woonkamer met tuindeur en dichte keuken eveneens met tuindeur.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie mooie en ruime slaapkamers en ruime badkamer voorzien van ligbad, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en vierde ruime slaapkamer met dakraam.

Overig:
De diepe achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is voorzien van stenen berging en achterom. Er is tevens een voortuin.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Nefit, bouwjaar 2020). De woning is voorzien van isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 115 m2. Inhoud ca. 385 m3. Perceeloppervlakte 190 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte248 m²
Inhoud385 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park, aan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Park Veldzigt 2
4336 DX MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?