Willem Zelleweg 25 Goes

Algemeen

Omschrijving

Een eengezinswoning met enorm veel karakter! Aan de Willem Zelleweg 25 in Goes staat deze leuke, vrijstaande, jaren 30 woning. Veel van de gewilde details zijn door de jaren bewaard gebleven, zoals de glas-in-lood ramen, de ensuite deuren en het bijzondere metselwerk in de gevels.

Op het eerste gezicht doet de voorgevel niet vermoeden dat er zoveel woonruimte achter schuilt. Met een woonoppervlakte van 139 m2 is het met recht een ruime woning te noemen. Daarnaast ligt de woning op een perceel van 201 m2 eigen grond met de tuin op het zuiden en een tweetal garages. De eerste ligt direct achter de woning, de tweede aan de andere kant van het aangrenzende pad. Deze hebben gezamenlijk een oppervlakte van 33 m2.

De details in de woning, het royale woonoppervlak, de ligging van de tuin en de garages bieden veel mogelijkheden! Al deze elementen vormen het perfecte recept om hier een geweldig sfeervolle leefomgeving te creëren.

Via de voorzijde komt u in de lange hal die gekenmerkt wordt door de prachtige granieten vloer. Aan weerszijden van de hal bevinden zich vervolgens twee ruimtes, met aan de rechterzijde de ensuite woonkamer en de linkerzijde een kantoorruimte. De woonkamer wordt gescheiden in een voor- en achterkamer door de ensuite deuren met de kenmerkende originele glas-in-loodramen. Voorin ligt de gezellige woonkamer, achterin volgt de eetkamer.

Na de voorkamer en de trapopgang aan de linkerzijde van de woning volgt aan het einde van de hal de keuken. De keuken is ook groter dan gedacht en geeft plek aan een ruime keukenopstelling en mogelijk een tweede kleine eethoek.

Na de keuken volgt de aangebouwde bijkeuken. Deze ruimte bestaat uit het toilet en de doucheruimte. Er is voldoende ruimte in de bijkeuken op de badkamer flink te vergroten, maar er is ook de mogelijkheid om deze boven te realiseren. Naast de extra bergruimte is er plaats voor de witgoedapparatuur en hangt de Cv-ketel in deze ruimte.

Via de trap vanuit de hal is de ruime overloop te bereiken. Rondom de overloop liggen drie slaapkamers en een flinke bergruimte. Aan de voorzijde liggen de eerste twee slaapkamers, met de derde rechts achterin. Direct achter de trapopgang is er een berging terug te vinden, die voldoende ruimte biedt om hier de badkamer te realiseren. Zoals beschreven is het echter ook mogelijk om de huidige te vergroten in de bijkeuken. Via de vlizotrap is de ruime bergzolder over de gehele verdieping te bereiken.

De tuin is via meerder manieren te bereiken, zowel via de achterom, de bijkeuken als de Ruisdaelstraat. De ligging is bijna pal op het zuiden, waardoor het een heerlijk zonnige plek is. Achter de bijkeuken ligt de eerste garage, met plek voor minimaal een auto. Aan de overkant van het aangrenzende pad aan de tuin ligt de tweede garage. De twee garages zijn dus ideaal voor extra bergruimte of voor de klussers onder ons.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte139 m²
Perceeloppervlakte201 m²
Inhoud619 m³
Inpandigeruimte27 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte27 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Park Veldzigt 2
4336 DX Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?