F. Leenhoutsdwarsstraat 6 Oost-Souburg

Algemeen

Omschrijving

Gelegen aan een rustige straat in Oost-Souburg, met alle voorzieningen zoals basisscholen, winkels, diverse supermarkten en nabij de A58, bevind zich deze perfecte en ruime gezinswoning. Deze heerlijke tussenwoning is o.a. voorzien van een riante doorzon woonkamer, dichte keuken, 4 goede slaapkamers, ruime badkamer en fijne diepe tuin met vrije achterom gelegen op het zonnige zuiden.

Indeling:
Begane grond:
Tochtportaal, hal met toilet, provisiekast en trap naar de 1e verdieping, tuingerichte doorzon woonkamer en dichte keuken met tuindeur.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, 3 grote slaapkamers en ruime badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel, bergruimte en 4e slaapkamer met vernieuwd dakraam.

Overig:
De diepe en zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van stenen berging met overkapping en achterom. Er is tevens een diepe voortuin.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Intergas, bouwjaar 2010). De woning voorzien van isolerende beglazing en elektrisch bedienbaar zonnescherm. Woonoppervlakte ca. 110 m2. Inhoud ca. 380 m3. Perceeloppervlakte 191 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 179.500, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1968
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte191 m²
Inhoud380 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?