Hanenweg 1 Noordgouwe

Algemeen

Omschrijving

Landelijk wonen op korte afstand van Zierikzee! Namens onze opdrachtgever mogen wij u een instapklare woning met grote luxe schuur aanbieden. Het geheel is gelegen op een zeer ruim bemeten perceel van maar liefst 8.285 m2 eigen grond. In aanvang wordt ca. 4.000 m2 aangeboden. Tegen een zeer geringe meerprijs is ook het overige deel aan te kopen. Het perceel is opgedeeld in een tuingedeelte met borders en een weiland. De aanwezigheid van brede groenstroken om het perceel geeft de tuin en de woning een hoge mate van privacy. U ervaart een oase van rust en er zijn talloze mogelijkheden met deze zee van ruimte.

Aan de voorzijde is links van het perceel in 2008 een schuur geplaatst. Deze schuur kunnen we met recht een luxe schuur noemen mede dankzij de aanwezigheid van krachtstroom, internet, een gasaansluiting en verwarming. Op de verdieping wordt momenteel een deel als kantoorruimte benut. Deze schuur heeft een afmeting van 6 x 12 meter en is voorzien van 16 zonnepanelen.

Het woonhuis is sfeervol, wat goed past in deze landelijke omgeving. In de loop der jaren is de woning vakkundig verbouwd met behoud van enkele authentieke details. Met name de uitbreiding aan de achterzijde heeft de woning veel leefruimte opgeleverd en er is vooral op de begane grond veel ruimte ontstaan. Op de begane grond is een woonkeuken en een riante woonkamer met aansluitend een eetkamer gesitueerd. Deze eetkamer zou eventueel ook als kantoor of slaapkamer gebruikt kunnen worden. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een luxe badkamer welk is voorzien van aparte douche, wastafel, toilet en vloerverwarming.

Als ruimte, locatie en landelijk wonen belangrijke zoekcriteria zijn, dan is deze bijzondere woning zeker een bezichtiging waard! Eén van onze makelaars leidt u graag rond. U bent van harte welkom!

Algemeen;
- Oplevering in onderling overleg, in aanvang op langere termijn.
- Landelijk wonen op slechts ca 3,5 kilometer van Zierikzee.
- Gelegen aan een rustige weg.
- Moderne woning met veel karakteristieke elementen.
- Woonoppervlakte ca. 139 m2.
- Inhoud ca. 465 m3.
- 16 zonnepanelen met een opbrengst van circa 3300 kw
- Onder de woonkamer is nog een kelder gesitueerd.
- Uitbouw / opbouw is gerealiseerd in 2003.
- Perceel ca. 4.000 m2 grond; vraagprijs € 545.000,- k.k. (afmeting ca. 53 x 75 meter)
- Perceel ca. 8.285 m2 grond; vraagprijs € 565.000,- k.k. (afmeting ca. 53 x 155 meter)

Indeling;
Begane grond; zoals vaak bij landelijk gelegen woningen betreden we de woning aan de achterzijde. Hier komen we in een hal met onder andere de cv- en witgoedopstelling. Via de hal komt u in de woonkeuken welke is voorzien van een gaskookplaat met wokbrander, koelkast, vaatwasser, oven, stoomoven en afzuigkap. Aansluitend bevinden zich de woonkamer en de naastgelegen eetkamer. Via de hal aan de voorzijde van de woning bereikt u het toilet en de trapopgang.

Eerste verdieping; hier bevinden zich; de overloop, drie volwaardige slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming, douche, toilet en wastafelmeubel met twee wasbakken. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van praktische vaste kasten.

Schuddebeurs;
Wie landelijk wil wonen, zou zeker een woning in Schuddebeurs kunnen overwegen. Een kleine plaats met opvallend veel groen en vrijstaande woningen. Op Schouwen-Duiveland één van de mooiere woongebieden. De buitenplaats Schuddebeurs is gelegen op ca. 3,5 kilometer van monumentenstad Zierikzee. De bossen van Schuddebeurs zijn niet zo groot maar er is een overvloed aan bomen waarvan eiken, beuken, meidoorns en verschillende naaldbomen de boventoon voeren. Qua dieren zult u onder andere spechten, uilen, vele zangvogels, salamanders en zelfs reeën en wezels aantreffen. Natuur maakt een belangrijk deel uit van het wonen in Schuddebeurs. In de loop der tijd werden kapitale huizen gebouwd in Schuddebeurs. Enkele vinden hun oorsprong in de 17e eeuw, zoals het nabijgelegen Mon Plaisir. Zij sieren nog steeds het landschap. Staatsbosbeheer beheert het bos bij landgoed Mon Plaisir en bij het iets verderop gelegen landgoed Weelzicht. Tevens ligt "Hostellerie Schuddebeurs" op loopafstand. Rotterdam is op circa 45 autominuten gelegen. Niet voor niets een ideale woonlocatie die de mogelijkheid biedt om te wonen in een oase van rust en te werken in het Randstedelijk gebied.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1915
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte139 m²
Perceeloppervlakte4000 m²
Inhoud465 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingbuiten bebouwde kom
Tuinachtertuin

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?