Visserijkade 9 Vlissingen

verhuurd

Algemeen

Omschrijving

Splinternieuwe bedrijfsunit op een toplocatie!

Dit nieuw en hoogwaardige bedrijfspand is gelegen aan de Visserijkade in Vlissingen. Een maritieme en watergebonden locatie, waar de komende tijd veel staat te gebeuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de herinrichting van het stationsgebied of de ontwikkeling van het Scheldekwartier. Alles is er op gericht om het unieke karakter van dit gebied verder te versterken. Een prachtige dynamische plek!
De betreffende ruimtes zijn onlangs gebouwd en worden nog verder afgewerkt tot een bijna turn-key opleveringsniveau. In totaal zijn er 14 parkeerplaatsen beschikbaar. De unit bestaat in totaal uit 480 m2 VVO kantoor en 251 m2 VVO bedrijfsruimte. De unit is te splitsen en derhalve beschikbaar voor deelverhuur.

Samenvatting:
- kantoor/bedrijfsunit(s)
- huurprijs € 2.950,- per maand excl. BTW
- Visserijkade 9 (4382 ZA) Vlissingen
- totaal 252 m2 VVO kantoor en 126 m2 VVO bedrijfsruimte
- deelverhuur bespreekbaar
- maritieme en watergebonden locatie
- energielabel A
- parkeren op eigen terrein

Locatie:
De unit is gelegen in aan de Visserijkade in Vlissingen. Een maritieme en watergebonden locatie. Speciaal aan de locatie is dat de unit aan drie zijdes is omringd door water en de ligging op loopafstand van het NS-station/Stationsplein. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd zoals Oceanwide Expeditions, Multi Engineering, De Vismijn en natuurlijk ’t Smoske. Voorts zijn Hogeschool Zeeland, Scalda, TWZ en DOK41 toonaangevende gebouwen voor dit gebied.

Het gaat goed in Vlissingen. Over 2019 heet de stad een positief resultaat overgehouden van 16.2 miljoen euro. De stad krijgt daarnaast nog eens miljoenen extra ter compensatie van het afblazen van de bouw van de beloofde marinierskazerne. Mede daardoor kan de stad weer investeren in stadsvernieuwende projecten. Langgekoesterde, maar voorheen financieel onbereikbare wensen zijn nu wel mogelijk. Zoals het herinrichten van de Stationsplein en het ontwikkelen van de kenniswerf met een nieuwe studentencampus. Het Stationsgebied moet een nieuwe belangrijke 'vervoershub' voor heel Walcheren worden, een aantrekkelijke overstapplaats waar nieuwe innovatieve vervoersmiddelen een plek krijgen, zoals elektrische deelauto's of duurzame bussen naar de stranden van het hele eiland.

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Opleveringsniveau:
De kantoor/bedrijfsruimte is momenteel nog in casco staat, maar zal worden opgeleverd voorzien van de navolgende voorzieningen:
- pantry;
- toiletten;
- aanleg elektriciteit/water;
- wandafwerking;
- plafondafwerking;
- benodigde installaties;
- aluminium kozijnen met dubbele beglazing en te openen ramen;
- elektrische overheaddeur 4 m x 4.2 m.

Afmetingen:
kantoor begane grond : 126 m2 VVO
kantoor 1e verdieping : 126 m2 VVO
bedrijfsruimte : 126 m2 VVO

vrije hoogte bedrijfsruimte: 5,73 m
vrije hoogte kantoor (casco staat): 2,85 m

Parkeren:
Per unit zijn er 7 parkeerplaatsen beschikbaar, verdeeld over het parkeerterrein aan de voorzijde en de parkeerplaatsen voor de bedrijfsruimte. In overleg zijn er meer parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Binnenhavens' dat onherroepelijk is vastgesteld en heeft de bestemming 'Gemend -2' met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.1’. Deze gronden zijn bestemd voor kade of havengebonden bedrijven, alsmede voor bedrijven, die overwegend diensten verlenen voor kade- en havengebonden bedrijven, voor zover deze voorkomen in ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Energielabel:
Het gebouw is voorzien van energielabel A.

Huurprijs:
Unit 1
€ 2.950,- per maand excl. BTW
De huurprijs is inclusief 7 parkeerplaatsen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : C
Nummer : 2544
Groot : 2.432 m2 (gedeeltelijk)

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder dient zelf een contract met nutsleverancier aan te gaan en in stand te houden voor de levering van alle aanwezige nutsvoorzieningen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren, ieder andere termijn in overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 en aangevuld met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Nevenbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2020
Bouwperiode2011-2020
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal251 m²
Kantoorruimte480 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)2

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

360°view

Video

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?