Juliana van Stolberglaan 6 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze vrijstaande villa in één van de mooiste woonwijken van Zierikzee aanbieden. Deze woning met riante inpandige garage (ca. 8,10 x 4,50) is gelegen op een ruim bemeten perceel van 932 m2. De Juliana van Stolberglaan is een laan in de wijk Noorderpolder en kenmerkt zich door grote kavels en veel volgroeid groen. In deze laan is er enkel bestemmingsverkeer en geniet u van veel privacy. De woonwijk wordt dan ook niet voor niets vaak betiteld als mooiste woonwijk van Zierikzee. Mede ook door de strategisch ligging ten opzichte van de binnenstad, het park ‘Kaeskenswater’ en de diverse sportvoorzieningen aan de Lange Blokweg. Ook de scholen zijn op zeer korte afstand gesitueerd.

Het woonhuis is gelegen op een ruim bemeten perceel van 932 m2 eigen grond waarvan de achtertuin een diepte heeft van ca. 18 meter en een breedte van ca. 27 meter. Een groot voordeel ten opzichte van de nieuwbouw is het volgroeid groen en de nodige privacy. De voortuin is netjes aangelegd met diverse haagjes en een sierhekwerk. De oprit biedt voldoende plek voor het parkeren van meerdere auto’s. Tevens is er een zeer ruime garage aanwezig.

De woning is rondom voorzien van Trespa overstekken en verkeert in een goede bouwkundige staat. Mede ook doordat de woning door een kwaliteitsbouwer is gebouwd. Een pre is de aanwezigheid van een gelijkvloers woonprogramma met een slaapkamer en een badkamer en suite op de begane grond. Het woon-/eetgedeelte is L-vormig en meet een oppervlakte van ca. 45 m2 en is licht door de vele raampartijen. De keuken en de aangrenzende bijkeuken zijn aan de achterzijde gesitueerd. De riante garage is vanuit de bijkeuken binnendoor toegankelijk. Op de verdieping bevinden zich vier volwaardige slaapkamers aanwezig en een badkamer voorzien van onder andere ligbad en aparte douche.

Wanneer u op zoek bent naar een goede woning op een prachtlocatie, dan nodigen wij geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom om deze kwaliteitswoning te bezichtigen.

Indeling
Begane grond: Bij binnenkomst in de hal heeft u rechts de trapopgang en links het toilet en voorts de meterkast. Verder bevindt zich links de deur naar de slaapkamer van ca. 3,70 x 3,70 met badkamer en suite. Het woongedeelte is voorzien van vele raampartijen, sfeervolle gashaard en openslaande deuren naar de tuin. Voorts de keuken met o.a. inductie kookplaat en oven en aangrenzend de bijkeuken met de witgoed- en Cv-opstelling. Vanuit de bijkeuken is de ruime inpandige garage toegankelijk.

Eerste verdieping: Op de etage zijn vier slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Eén van de slaapkamers beschikt nog over veel bergruimte achter het knieschot. Door de aanwezigheid van meerdere Velux dakvensters komt er veel licht binnen in iedere kamer op de etage.
Tweede verdieping; bergzolder door middel van een vlizotrap te bereiken.

Algemeen:
- Perceel van 932 m2 eigen grond
- Woonoppervlakte ca. 163 m2 (excl. inpandige garage van 37 m2)
- Inhoud ca. 740 m3
- Gebouwd door een kwaliteitsbouwer
- Veel privacy door aanwezigheid volwassen groen
- Gelijkvloers woonprogramma aanwezig
- Riante inpandige garage ca. 8,10 x 4,50 meter
- Totaal vijf slaapkamers en twee badkamers
- Veel parkeergelegenheid op eigen terrein
- Alleen bestemmingsverkeer in deze laan
- Oplevering in onderling overleg

Twijfelt u tussen nieuwbouw en bestaande bouw? Wij zijn van mening dat u beter voor bestaande bouw kunt kiezen en wel om de volgende redenen; de enorm toegenomen bouwkosten, bouwrente en het ontbreken van dergelijke riante kavels in een volgroeide wijk. Dit uit zich in een substantieel hogere totaalprijs bij nieuwbouw ten opzichte van bestaande bouw.

Zierikzee en Noorderpolder:
Monumentenstad Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een polikliniek. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen op steenworp afstand op de Lange Blokweg beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1999
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte163 m²
Perceeloppervlakte932 m²
Inhoud740 m³
Inpandigeruimte37 m²
Buitenruimte6 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte37 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?