Camperveer 11 KAMPERLAND

Algemeen

Omschrijving

DOMEIN HET CAMPERVEER
Architectuur & exclusiviteit in de natuurlijke omgeving van Kamperland.

Landgoed Het Camperveer
Het Camperveer is een bijzonder project. Het project bestaat uit totaal slechts 6 appartementen en 15 recreatiewoningen die worden gebouwd op een terrein van 8 hectare, waarbij slechts 3% bebouwd is. Het landgoed is eind 2019 gerealiseerd op slechts een steenworp afstand van het Veerse Meer. De natuur is in overvloed aanwezig in de vorm van een landschap met asymmetrische waterpartij en een ruime diversiteit aan bomen en planten. Het landgoed is aangelegd in Engelse Romantische stijl.

Ligging & activiteiten
Kamperland is gelegen aan het Veerse Meer, hét watersportparadijs van Zeeland. De getijdenwerking in dit gebied levert, naast prima omstandigheden voor flora en fauna, een ideale locatie voor watersportactiviteiten. Bent u echter geen watersportliefhebber, dan ligt het Banjaardstrand, het schoonste strand van Zeeland, op enkele autominuten afstand. Maar er is natuurlijk meer te doen. Denk aan zeehonden spotten, met het pondje naar Veere of een heerlijk dagje wellness.
Dat Kamperland een dorp is zou je niet zeggen als je weet hoeveel voorzieningen er aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan diverse restaurants, ruim winkelcentrum met onder meer een Albert Heijn, Etos en Bomont. Daarnaast hebben diverse bedrijven er zich gevestigd en is er een uitstekende jachthaven.

Eigen gebruik & verhuur
U kunt de recreatiewoning helemaal voor uzelf houden, maar de verhuur ervan levert mooie rendementen op. U hebt de keuze: zelf genieten van uw tweede woning, deze verhuren of een combinatie. Kiest u voor verhuur dan kiest u voor de exclusieve inventaris van C-lant.

Investeren in een woning op Domein het Camperveer
Het Camperveer geeft u de kans om dat fijne vakantiegevoel te delen met anderen. U behaalt een interessant rendement uit uw vermogen en bent tegelijkertijd eigenaar van een luxe woning op het mooie eiland Noord-Beveland. Een omgeving waar de natuur centraal staat.

Koopsom € 423.000,- v.o.n. excl. 21% BTW en excl. inventaris.

Camperveer 11 - Type Keats
Woningtype Keats is een klassieke, vrijstaande woning, maar met een moderne touch. In dit type, geschikt voor 6 personen, is veel hout gebruikt, wat het gevoel van natuur bij de bewoner zal oproepen. Een deel van het dak van de woning bestaat uit glas, waardoor u op het terras dat daaronder gelegen is, het gehele jaar optimaal van de omliggende natuur kunt genieten. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, een open keuken en een slaapkamer met badkamer. De verdieping beschikt verder nog over twee slaapkamers en twee badkamers waarvan één met toilet. De woning is gelegen aan de rand van het landgoed met panoramisch vrij uitzicht over de landerijen op een perceel eigen grond van 567 m2. Dit gloednieuwe huis is opgeleverd maar nog ongebruikt. De inrichting en afwerking kunt u (wanneer u besluit om niet te verhuren) nog volledig naar eigen smaak en wens realiseren.

Geplaatste foto's en video betreffen hetzelfde woningtype maar zijn gedeeltelijk van een andere (ingerichte) woning.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ overkocht onder voorbehoud, - v.o.n.
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2019
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte94 m²
Perceeloppervlakte567 m²
Inhoud360 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Buitenruimte
Ligginglandelijk gelegen
Tuintuin rondom

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

Video

Brochure

90669409
90669410
90669411

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?