Boudewijnskerke 16 Zoutelande

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Locaties als deze komen zelden vrij. Wij mogen u aanbieden deze fraaie woonboerderij te Zoutelande, op een steenworp afstand van strand, zee en duinen. Het buurtschap Boudewijnskerke bevindt zich midden tussen Zoutelande en Westkapelle. Echt vrij wonen in het buitengebied kan hier. Rust en ruimte gaan op deze locatie hand in hand. Daarnaast heeft dit object zijn uitstraling en authentieke karakter weten te behouden, terwijl het geheel wel een prima wooncomfort biedt. Werkelijk een toplocatie met ook nog eens 3.830m² eigen grond. Al langer op zoek naar een woonboerderij op dé droomplek? Dan is dit uw kans.

Het object is zowel permanent als recreatief (voor eigen gebruik) te bewonen.

HET WOONHUIS
Aan de buitenzijde heeft het geheel het uiterlijk van een boerderij, bestaande uit een woonhuis met schuur, maar binnen wordt u verrast, woning en ‘schuur’ zijn één geheel en vormen gezamenlijk een zeer riant woonhuis met een woonoppervlakte van ca. 355m². Ondanks de leeftijd verkeerd de woning in goede conditie. Mede door een grootscheepse renovatie/herbouw in de jaren ‘70 en het uitvoeren van tijdig onderhoud staat er nu een fraaie, solide en karakteristieke woonboerderij.

Centrale locatie in de woning is de woonkamer met als middelpunt de haardpartij. Deze ruimte meet in z’n geheel maar liefst 115m² woonoppervlakte. Raampartijen in de achtergevel zorgen voor de nodige daglichttoetreding.

In het voormalige woonhuis bevinden zich momenteel een ruime keuken met aanpalende ruimte die dienst kan doen als eetkamer of extra living. Daarnaast is er op de begane grond nog een zeer ruime slaapkamer met badkamer, een imposante entree met toilet en een inpandige, riante garage met ruimte voor meerdere auto’s.

EERSTE VERDIEPING
Op de verdieping zijn er aan de ene zijde twee prima bruikbare slaapkamers en een tweede badkamer. Aan de andere zijde, boven de inpandige garage en hal bevindt zich een ruime extra ruimte die dienst kan doen als extra slaapkamer of waar u de ruimte ook maar voor nodig heeft. De verbinding tussen genoemde ruimtes is momenteel in gebruik als kantoorruimte. Vanuit deze ruimte is er via de vide een fraai zicht op de woonkamer.

TUIN EN OVERIG
De woning is goed gelegen op zijn perceel. Via een oprijlaan is het woonhuis te bereiken en aan de bijna alle zijden grenst het geheel aan landbouwgrond en/of groen. Hierdoor is er op het perceel een zeer grote mate van privacy en een fraai uitzicht richting de omgeving. De praktische garage is via een garagedeur bereikbaar en voorzien van elektra en water.

IN HET KORT
- Verwarming via een Remeha CV ketel uit 2007, warmwater via een boiler
- Ideale familiewoning
- Oplevering in onderling overleg.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand,. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1874
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte355 m²
Perceeloppervlakte3830 m²
Inhoud1800 m³
Inpandigeruimte65 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm watergasboiler huur
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte65 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Video

Brochure

85161330
92637686

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?