Lange Noordstraat 4 Middelburg

verhuurd

Algemeen

Omschrijving

Horeca, winkel of kantoor? Het kan in deze multifunctionele ruimte pal tegenover het stadhuis, de markt en het kernwinkelgebied in Middelburg!

Een mooie kans voor een ondernemer die zich wil vestigen op deze zichtlocatie in de binnenstad van Middelburg. De ruimte is in totaal 100 m² v.v.o. groot en is momenteel in gebruik als kantoor, maar met enkele aanpassingen uitermate geschikt voor horeca of als winkel.

Een karakteristieke voorgevel en binnenin uitgerust met een modern en hoogwaardige inrichting. Aan de achterzijde is een ruime binnenplaats die prima dienst doet als fietsenstalling en/of opslag. De achterplaats is zowel via binnen als via een separate zij-ingang via de Keldermanstraat bereikbaar.

Voorzieningen
- brede glaspui;
- mechanische ventilatie;
- cv verwarming met radiatoren;
- toilet;
- pantrygelegenheid;
- lichtkoepel;
- deels vloerbedekking/laminaat;
- systeemplafonds met hoogwaardige verlichting.

Indeling:
Begane grond: entree portaal met aansluitend de commerciële ruimte, spreekkamer, inbouwkast, pantry, toilet en achtertuin met tevens een vrije achterom.

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het monumentale stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het pand is gelegen aan het begin van de Lange Noordstraat welke uitmond op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg, dus u komt sowieso op een toplocatie terecht. Aan de Lange Noordstraat zijn onder andere Onassis, Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken, restaurant Peper & Zout en internetbureau Elloro gevestigd.

Bestemming:
Thans vigeert op de onderhavige locatie het bestemmingsplan 'Binnenstad' vastgesteld op 15 december 2015 en onherroepelijk in werking. Conform dit bestemmingsplan heeft de locatie de bestemming 'Centrum' en de gebiedsaanduiding 'overig : relatiegebied 066'. Deze gronden zijn bestemd voor:

a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. lichte horeca: bedrijven die in beginsel alleen overdag en 's avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca: qua exploitatie aan de detailhandelsfunctie verwante horeca die in de praktijk nauwelijks van de eigenlijke detailhandel kunnen worden onderscheiden, zoals:
- automatiek;
- broodjeszaak;
- cafetaria;
- croissanterie;
- koffiebar;
- lunchroom;
- ijssalon;
- snackbar;
- tearoom;
- traiteur.

d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;

ter plaatse van de gebiedsaanduiding geldt dat:

a. ter beoordeling van de aantal toelaatbare functies binnen de betreffende relatielijn bij de vakbalie Ruimte op het stadskantoor informatie ingewonnen dient te worden over de actuele functiekaart.

Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing. De kosten voor de nutsvoorzieningen worden door verhuurder doorbelast aan huurder middels maandelijkse voorschotten en jaarlijkse afrekening. Het voorschot bedraagt thans € 200,- per maand.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012 of model kantoorruimte 2015.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingper datum
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1950
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte100 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house

360°view

Video

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?