Dokstraat 4-4a Arnemuiden

Algemeen

Omschrijving

Multifunctioneel kantoorpand gelegen op een riant perceel van 564 m2 met achtertuin, schuurtje en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het betreft een voormalig Rabobank kantoor bestaande uit 172 m2 op de begane grond en nog eens 124 m2 op de verdieping. Het geheel wordt uitsluitend verkocht een de lopende huurovereenkomst voor onbepaalde tijd voor de geldautomaatruimte. De huurinkomsten bedragen € 5.000,- op jaarbasis. Een transformatie naar wonen wordt vanwege een toenemend kraakrisico uitgesloten.

Ligging en bereikbaarheid:
Het dorp Arnemuiden is centraal gelegen op de overgang van Zuid-Beveland naar Walcheren en ligt op 10 minuten (per auto) van Goes, Middelburg en Vlissingen. Qua bereikbaarheid is Arnemuiden een aantrekkelijke vestigingsplaats, dit wordt mede veroorzaakt door de ligging aan de A58, eigen treinstation en de overige verbindingswegen. Het pand is centraal gelegen in Arnemuiden in een groene omgeving met aangrenzend het (senioren)complex 'Arnehoeve', supermarkt Jumbo en de basisschool Joos van Larenschool.

Specificaties:
Het pand is in gebruik geweest als bankgebouw van de Rabobank en heeft hierdoor alle reguliere kantoorvoorzieningen, zoals:
- systeemplafonds v.v. verlichting;
- pantry gelegenheid;
- vloerbedekking;
- inbraakalarm;
- hete luchtverwarming (Brink B-25 HR 2012);
- mechanische ventilatie;
- toilet met fontein;
- houten kozijnen met dubbele beglazing.

Bouwjaar:
1957, verbouwd in 1991.

Kadastraal bekend:
Gemeente : Arnemuiden
Sectie : G
Nummer : 3941
Grootte : 564 m2

Indeling:
Begane grond: entree via automatische glazen deur-pui, hal, kantoor, spreekkamer, toilet, vaste kast, kluis, achtertuin en trapopgang naar 1e verdieping.

1e verdieping: trappenhuis, keuken, 2 kamers en technische ruimte.

Afmetingen:
begane grond : 172 m2 BVO (exclusief 28 m2 geldautomaatruimte)
1e verdieping : 123 m2 BVO

berging : 12 m2 BVO

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan “Arnemuiden” dat onherroepelijk is vastgesteld op 26 april 2010. Het onderhavige heeft de bestemming kantoor en deze gronden zijn bestemd voor: kantoor en maatschappelijke en zakelijke dienstverlening.

Huurovereenkomst:
Het gedeelte ingericht voor het pinautomaat aan de voorzijde van het pand wordt gehuurd door Rabobank Walcheren Noord-Beveland. De huurovereenkomst is ingegaan op 1 april 2019 en is voor onbepaalde tijd. De huur wordt per kwartaal voldaan en bedraagt op jaarbasis € 5.000,-. Partijen zijn overeengekomen dat verhuurder geen omzetbelasting over de huurprijs in rekening brengt. De huurovereenkomst is op aanvraag beschikbaar.

Bijzondere verkoopvoorwaarden:
- Verkoper behoudt zich het recht voor om alle aspirant kopers vooraf te screenen en eventueel af te wijzen op basis van een negatieve uitkomst (dit geheel ter beoordeling van de Rabobank).
- Eventuele biedingen van aspirant kopers worden altijd geaccepteerd onder voorbehoud definitieve goedkeuring directie Rabobank.
- In verband met de aanwezigheid van een vooralsnog blijvende geldautomaat in het pand, kan verkoper niet instemmen met de verkoop aan een partij die het pand wil gaan gebruiken ten behoeve van (tijdelijke) bewoning.

Bodeminformatie:
Uit een bodemonderzoek d.d. 9 februari 2009 blijkt dat de locatie kan worden beschouwd als verdacht voor bodemverontreiniging. Aanvullend onderzoek wordt echter niet noodzakelijk geacht omdat er hoofdzakelijk sprake is van diffuse binnenstedelijke verontreinigingen. De sterke verontreiniging (stortplaats) tegenover het perceel is in 2007 gesaneerd. Het lijkt niet aannemelijk dat deze sanering invloed heeft (gehad) op de bodemkwaliteit op het perceel aan de Dokstraat 4.
Bij de huidige bebouwingsgraad en gebruik zijn er ook geen humane, ecologische of verspreidings­risico's. Er zijn geen aanwijzingen dat op de locatie zelf sprake zal zijn van één of meerdere puntbronnen. De locatie is daarmee geschikt voor het huidige gebruik.

Asbest:
Op 3 februari 2009 heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Uit dit onderzoek blijkt dat er (vermoedelijk) in de kluisdeur asbest is verwerkt. Voorts zijn er uitspraken gedaan over mogelijke aanwezigheid van asbest in de geldautomaatruimte. Het rapport is op aanvraag beschikbaar.

Zakelijke lasten 2019:
Onroerende zaakbelasting (OZB) eigenaren: € 504,30
Rioolheffing: € 142,79
Waterschapslasten: € n.n.b.

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (6%) verschuldigd.

Zekerheidstelling:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Staat van oplevering:
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1957
Bouwperiode1945-1959
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte295 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Video

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?