Alvarezlaan 5- 7 Terneuzen

€ 2.000,- p/m

Algemeen

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsruimte van 352 m2.

De ruimte maakt onderdeel uit van de woongebouwen De Drie Swaenen. Het complex, opgeleverd in 2011, bestaat uit 90 appartementen, 3 commerciële ruimtes, twee binnentuinen en 100 ondergrondse parkeerplaatsen (4 parkeerplaatsen voor de betreffende ruimte) in de stallingarage. Het complex is ideaal gelegen dichtbij twee ontsluitingswegen; de Alvarezlaan en de Guido Gezellestraat, dichtbij allerlei voorzieningen en het centrum van Terneuzen.

- Flexibele huurtermijn
- Indeling/inrichting bespreekbaar
- Splitsbaar in meerdere units

Ligging en bereikbaarheid:
Terneuzen telt 54.578 inwoners en er zijn ca. 6.000 ondernemers gevestigd. Terneuzen ligt centraal in Zeeuws-Vlaanderen en heeft een centrumfunctie in de regio met volop bedrijvigheid en voorzieningen. Een regio die volop in ontwikkeling is. Met een sterk industriecluster gevestigd langs het Kanaal van Gent naar Terneuzen, dat steeds meer uitgroeit tot een knooppunt in de West-Europese vervoersketen. Er zijn bedrijven uit de chemie, food, logistiek en diverse transportbedrijven. In Terneuzen profiteert u met uw bedrijf van een strategische locatie met effectieve verbindingen via international waterwegen, weg, goederenspoor en een busleidingtracé voor ondergronds transport.

De ruimte is gelegen in hartje Zeeuws-Vlaanderen aan het Vivaldiplein met het winkelcentrum Zuidpolder (23 winkels). In het winkelcentrum kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, voor haar- en kledingmode of huishoudelijke artikelen. Daarnaast vindt u er een audicien, een bloemist, een kantoorboekhandel en een woonwinkel. Ook is er volop gelegenheid om wat te drinken en te eten.

Indeling:
De ruimte verkeert in een casco staat en er is geen indeling aangebracht.

Bestemming:
Het geheel ligt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Terneuzen Zuid-West' dat onherroepelijk is vastgesteld op 18 december 2008. De gronden zijn bestemd met de bestemming 'Maatschappelijk'. In 2010 is vergunning verleend voor het bouwen van 90 appartementen en 3 kantoorfuncties en een parkeergarage. Het bestemmingsplan is hiervoor niet gewijzigd.

Opleveringsniveau:
In overleg te bepalen.

Parkeren:
Parkeren kan in de ondergelegen parkeergarage of op de openbare parkeerplaatsen naast en voor het gebouw.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van de nutsvoorzieningen en water, alsmede de communicatieve diensten.

Prijs:
De vraagprijs bedraagt € . ,-- kosten koper of huurprijs € 24.000,-- per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Huur:

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Koop:

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (8%) verschuldigd.

Bankgarantie / waarborg:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Oplevering:
In overleg te bepalen.


Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 2.000, - p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2012
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte352 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

360°view

Video

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?