Hoofdweg 52 Rilland

Algemeen

Omschrijving

2005 m2 grond met een lange voortuin, een geweldige achtertuin en een prachtige woning. Aan de Hoofdweg 52 te Rilland ligt deze ruime kavel met daarop niet alleen de woning maar ook een garage, een grote schuur en een tweede kleinere schuur. Dit alles mag Sinke Komejan u nu te koop aanbieden.

De woning is in 1978 gezamenlijk met de garage gebouwd. Het prachtige vrijstaande huis is volledig in de kenmerkende ijsselsteentjes opgetrokken. Naast deze steen heeft de woning ook grote overstekken, roedeverdeling in de ramen en de gepotdekselde bijgebouwen maakt het geheel af.

De woning heeft op de begane grond een zeer ruime woonkamer, keuken, bijkeuken en slaapkamer met badkamer. De eerste verdieping bestaat uit een viertal slaapkamers en de badkamer. Een van de beste aspecten ligt echter achter de woning, de tuin! Met direct achter een heerlijk terras en omgeven door groen kunt u op meerdere plekken van de tuin genieten. De achtertuin met een lengte van circa 50 meter biedt heel veel groen en prachtige plekjes.

Levensloopbestendig
Via de lange oprit is de entree te bereiken. De toegang geeft al direct de sfeer van de woning en het perceel weer. Van het nette gazon tot de prachtige lijst rondom de voordeur is dit een plek om heerlijk thuis te komen. Via deze voordeur is de hal te betreden. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de slaapkamer, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Voorin de woonkamer is een heerlijke zithoek, rondom de open haard, gecreëerd. Hierop volgt het eetgedeelte wat is aangesloten op de halfopen keuken. Over de volledige lengte van de woonkamer zijn veel raampartijen, waardoor dit een mooie lichte ruimte is.

De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap en koelkast. Achter de keuken ligt de bijkeuken. De bijkeuken die de aansluitingen voor het witgoed biedt, dient ook gelijk als voorraadkast. Vanuit de keuken loopt u zo het terras achter de woning op.

Vanuit de hal is ook de slaapkamer op de begane grond te bereiken. Deze zeer ruime ruimte heeft een eigen badkamer, waardoor het volledige woonprogramma op de begane grond is terug te vinden. De aangesloten badkamer is voorzien van een douche en dubbele wastafel.

Totaal vijf slaapkamers
Op de eerste verdieping zijn naast de overloop nog een viertal slaapkamers en een tweede badkamer gelegen. Aan de voorzijde liggen twee bijna gelijke slaapkamers. Hierna volgen middenin de woning de derde slaapkamer op deze verdieping en de tweede badkamer. De badkamer is voorzien van een bad, douche, tweede toilet en een wastafel. Achterin volgt vervolgens nog een zeer ruime vierde slaapkamer. Hiernaast ligt er nog extra bergruimte.

Garage en schuur
Naast de woning ligt de garage. Deze is gelijktijdig met de woning gebouwd. In 2002 is de grote schuur achter de garage gebouwd. De twee bijgebouwen zijn gepotdekseld en passen in stijl goed bij het karakter van de woning. Ze bieden samen veel extra bergruimte.

Een prachtig perceel
De woning staat een eind van de Hoofdweg af. De voortuin geeft zo een hoop rust, privacy en een heerlijke thuiskomst. Achter de woning ligt een ruime achtertuin van circa 50 meter lang en 23 meter breed. Direct achter de woonkamer en keuken ligt het terras, met daarachter het gazon met een aantal heerlijke plekjes om van het groen van de tuin te kunnen genieten. Achterop het perceel van 2.005 m2 eigen grond ligt een tweede gedeelte met een waterpartij en een kas, geplaatst in 2003. Het geheel heeft dus naast de woning meer te bieden. Kijk eens naar de laatste foto’s hoe de tuin er in het voorjaar uit kan zien.

Omgeving
Het dorp Rilland ligt prachtig tussen meerdere steden in. Door de ligging aan de A58 zijn Goes, Bergen op Zoom en Antwerpen allen binnen 30 minuten met de auto te bereiken. Daarnaast biedt de omgeving veel fantastische voorzieningen. Zo is op korte afstand de golfbaan Reymerswael aan de Westerschelde gelegen. Daarnaast biedt de omgeving meerdere prachtige fietsroutes door de polder.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1978
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte201 m²
Perceeloppervlakte2005 m²
Inhoud591 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en beschutte ligging
Tuinachtertuin, voortuin en tuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?