Jannewekken 1-2 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit appartement in het complex Jannewekken aanbieden. Het appartementencomplex is gelegen op loopafstand van de Albert Heijn en de gezellige binnenstad van Zierikzee. Deze woning heeft een woonoppervlakte van ca. 100 m2 en beschikt over twee slaapkamers. Opvallend in dit complex zijn de lage energiekosten van ca. € 50,- per maand voor dit appartement.

Het appartementencomplex ‘Jannewekken’ beschikt over een centrale toegangsdeur met bellenbord. Daarnaast hebben eigenaren een eigen berging en parkeerplek en een gezamenlijke fietsenstalling in de kelder onder het gebouw. Verder is er een trappenhuis, lift en gezamenlijk terras aanwezig.

Deze woning is voorzien van brede gangpaden en weinig deuren waardoor deze als rolstoeltoegankelijk kan worden aangemerkt. Verder beschikt de woning over volledige isolatie. Het gezamenlijke terras is aan de achterzijde van het complex gelegen en is voorzien van veel groen. Hier zijn verschillende zitjes gecreëerd en het geheel wordt zeer netjes onderhouden.

Dit appartement verkeert in goede staat en is zonder aanpassingen direct te betrekken. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met een van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen;
- Parkeerplaats en berging in de kelder
- Woonoppervlakte ca. 100 m2
- Bouwjaar 2000
- In het centrum van Zierikzee
- Oplevering in onderling overleg
- Goed onderhouden
- Volledig geïsoleerd

Indeling:
Vanuit de hal bereikt u de woonkamer. De woonkamer is met ca. 36 m2 ruim te noemen en is voorzien van twee grote raampartijen elektrische screens. Aansluitend de loggia waar u een fijne zit kunt creëren. De masterbedroom is vanuit de woonkamer middels een schuifdeur te bereiken en is ca. 5,20 x 3,60 meter. Ook is de halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur vanuit de woonkamer toegankelijk. Het geheel heeft een open karakter en geeft derhalve een ruimtelijk gevoel. Vanuit de grote slaapkamer loopt u de badkamer binnen onder andere voorzien van aparte douche, toilet en witgoedaansluitingen. Verder is er vanuit de hal een apart toilet en een tweede slaapkamer toegankelijk. Deze slaapkamer is ca. 3,50 x 2,50 meter en hier is tevens een kast met de Cv-opstelling en warmte terugwininstallatie.

Zierikzee:
Zierikzee is een prachtige monumentenstad die erg gunstig is gelegen ten opzichte van de Randstad. Veel Randstedelingen kiezen er dan ook voor om in het rustige Zierikzee te wonen en te blijven werken in de Randstad. Rotterdam is bijvoorbeeld binnen zestig autominuten te bereiken. Voor omliggende dorpen heeft Zierikzee een echte centrumfunctie vanwege de aanwezige voorzieningen. Natuur, strand, duinen en bos zijn op korte afstand gelegen. Evenals de Oosterschelde en het Grevelingenmeer.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbenedenwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2000
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte100 m²
Inhoud330 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?