Deltaweg 14 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

Op één van de mooiere locaties van Schouwen-Duiveland bieden wij u te koop aan deze semibungalow op een perceel van 592 m2 eigen grond. Gelegen in een rustige en ruim opgezette wijk met slechts bestemmingsverkeer. U loopt vanaf deze woning zo het Gadrabos en het uitgestrekte natuurgebied de “Vroongronden” in. Een zeer mooi gebied tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Ook de domaniale bossen en de Zeepeduinen zijn op korte afstand gesitueerd. Wanneer locatie één van uw belangrijkste aankoopcriteria is, dan kunt u deze woning zeker in overweging nemen.

Deze woning beschikt over opvallend veel ruimte op de begane grond en een totaal woonoppervlak van maar liefst 170 m2. De inhoud bedraagt ruim 600 m3. Op de begane grond is met name veel woonoppervlak door de aanbouw (2006) van de fraaie tuinkamer met aansluitend een riante badkamer en berging. Onder de tuinkamer is een kelder gesitueerd met een bar. Een koele ruimte welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. De badkamer is een groot vertrek met o.a. toilet, urinoir en inloopdouche. De keuken geeft toegang tot een flinke voorraadkelder.

Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers waarvan één met een aansluitende badkamer. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig.

Bijzonder is dat nagenoeg alle woonvertrekken tuingericht zijn. Zo ook de riante woonkamer annex serre. Dit maakt dat de woning en tuin samen een zeer mooi geheel vormen. De sfeervolle aangelegde tuin, voorzien van automatische tuinverlichting, is grotendeels gesitueerd op het zuidwesten en kent, mede door de ligging aan bebost gebied, een hoge mate van privacy. Aan de zuidzijde is de tuin afgesloten door een muur en aan de westzijde is er een hoge groenwal aanwezig. In de onderhoudsarme tuin bevinden zich diverse terrassen, een schuur en een fraai tuinhuis, voorzien van binnen- en buitenverwarming.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerde kandidaat kopers uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen;
- Deze woning verkeert in zeer goede staat en is gelegen in één van de meest interessante woonwijken die Burgh-Haamstede kent
- Oplevering in onderling overleg
- De woning beschikt over een tuin op het zuidwesten met veel privacy
- Aantal slaapkamers; 1 op de begane grond (thans in gebruik als kantoor), 2 op de verdieping
- Aantal badkamers; 2
- Woonoppervlakte; circa 170 m2
- Uitbreidingen 1997 ( verdieping) en 2006 (o.a. tuinkamer)
- De gehele uitbreiding tuinkamer is voorzien van vloerverwarming

De woonwijk;
De wijk kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel groen en rust. Het is niet voor niets dat er in de wijk regelmatig reeën waargenomen worden. Tevens is het centrum van Burgh-Haamstede op korte afstand gelegen. Dit alles maakt deze plek tot een geliefde woonlocatie met volop natuur in de directe omgeving zoals Vroongronden en het Gadrabos.
De Vroongronden is een schitterend natuurgebied tussen Burgh Haamstede en Renesse en op loopafstand van de woning. Een open, hobbelig gebied met vele vogels en waar u regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlandpony’s grazen. Aan de zuidwestzijde van Haamstede is het bosrijke “Boswachterij Westerschouwen” gelegen. Een schitterend glooiend bosgebied direct grenzend aan de langgerekte Noordzeestranden. In het bos is het heerlijk vertoeven. Naast de diverse fantastische wandelroutes vindt u hier diverse ruiterpaden, een klimbos en ATB-parcours.

Burgh-Haamstede;
Burgh-Haamstede is gelegen aan de westkant van Schouwen-Duiveland en kenmerkt zich door zijn natuurrijke omgeving met de langgerekte Noordzeestranden met de duinen en de bossen. Burgh-Haamstede heeft een uitstekend voorzieningenniveau en ligt binnen een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier aan te rijden en heeft een sterke regiofunctie met al haar overige voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1964
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte170 m²
Perceeloppervlakte592 m²
Inhoud615 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?