Achterwegje 2 Kruiningen

Algemeen

Omschrijving

Meer dan een hectare grond aan de rand van het dorp! Naar onze mening een van de mooiere plekjes op Kruiningen, wat Sinke Komejan u nu te koop mag aanbieden. De woning aan het Achterwegje 2 te Kruiningen ligt aan de zuidkant van drie percelen, die samen 12.000 m2 eigen grond vormen.

Het Achterwegje ligt tussen de rand van Kruiningen en de Veerhaven. De woning is omgeven door veel groen met aan het begin van de weg de boomgaard op het perceel. Hierop volgt de royale tuin met oprit omgeven door prachtige bomen.

De woning bestaat uit twee gedeeltes. Het eerste gedeelte is de originele woning die is gebouw in 1969. Hiernaast is de garage gelegen die door de jaren veel groter is geworden en aan de achterzijde een tweede verblijf heeft gekregen.

Het eerste gedeelte
De vrijstaande woning en garage zijn in 1969 gebouwd. De voordeur naar de hal van de woning ligt aan de lange oprit. In de hal zijn de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast gelegen. Vanuit de hal is er doorgang naar de keuken. Deze ligt aan de zijkant van de woning en geeft toegang tot de bijkeuken en de woonkamer.

De lange woonkamer heeft uitzicht rondom over de tuin. Hier kan met de haard een heerlijke ruimte van worden gemaakt. De voorzijde kijkt uit op de weg en de zijkant over de oprit en het groen van de tuin. In de bijkeuken is er plaats en een aansluiting voor de witgoedapparatuur. De Cv-ketel uit 2011 hangt hier ook. Daarnaast is er toegang tot de eerste badkamer en het toilet. Vanuit de keuken is serre te bereiken, die weer toegang geeft tot de achtertuin.

De eerste verdieping van de woning bestaat uit een viertal slaapkamers. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde, met hierachter de overloop, met een tweede toilet en de tweede slaapkamer. Hierop volgt aan de achterzijde de derde en vierde slaapkamer.

Het tweede gedeelte
Naast de woning ligt de garage, met hierachter veel extra ruimtes. Direct achter de garage is er namelijk nog een stuk berging en een aparte badkamer met slaapkamer. Daarna volgt haaks een tweede gedeelte welke eventueel als slaapkamer of als tweede woonkamer gebruikt kan worden. Deze ruimtes kunnen ook voor een kantoor aan huis worden gebruikt.

De woning en het garagegedeelte zijn gelinkt door de overkapping die tussenin ligt. Vanaf hier zijn zowel de woonkamer als de berging apart te betreden. Zowel de woning als de garage met aanbouw zijn verouderd en moeten gemoderniseerd worden.

Het groen rondom
De drie percelen aan het Achterwegje 2 zijn gelegen aan de rand van het dorp. De woning is rondom in het groen van de drie percelen gelegen. Helemaal in de punt ligt de idyllische boomgaard. Hierop volgt de tuin, met een aantal prachtige bomen. Aan de westkant ligt de lange oprit naar de woning. Vooraan de oprit staat nog een schuur.

De tuin loopt tot aan de woning. Vanuit de woning is er dus een geweldig uitzicht op dit stuk groen. De meeste bomen staat aan de oostkant, wat het zicht vanuit de woning vrijhoudt. Direct achter het huis ligt nog een waterpartij.

Het perceel waar de woning op staat is 850 m2 groot en heeft de bestemming wonen. De andere twee percelen hebben de bestemming agrarisch, maar worden grotendeels als tuin gebruikt.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte12000 m²
Inhoud515 m³
Buitenruimte10 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Goes
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?