Vuurtoren 1 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

DIRECT aan de duinen mogen wij u aanbieden een fraaie duinvilla op een ruim bemeten perceel van 3349 m2 eigen grond. Eén van de mooiste locaties van héél Zeeland en naar onze mening absoluut de mooiste locatie van Nieuw Haamstede. Schitterende verzichten op de duinen en een zuidwestelijke ligging met mooie zonsondergangen. Een locatie zoals Zeeland bedoeld is. Natuurschoon, duinen en schitterend uitzicht en privacy zijn op deze locatie absoluut gewaarborgd!

Deze gelijkvloerse villa wordt momenteel in stille verkoop aangeboden. Globaal kunnen we aangeven dat deze villa over een breedte kavel beschikt van circa 55 meter. De woning is dan ook in de breedte gebouwd waar u nagenoeg vanuit elk woonvertrek een schitterend zicht heeft over de tuin en het achtergelegen duinlandschap. Zowel de zichtkamer, de serre, woonkeuken en een deel van de slaapvertrekken hebben zicht op de natuur.

Deze duinvilla is in 2015 nog grondig verbouwd. We kunnen dan ook met recht spreken van een instapklare woning met vele extra. De woning is zeer doordacht verbouwd waar woongenot en natuur hand in hand gaan. Alle woonvertrekken aan de duinzijde en overige vertrekken aan de voorzijde. Zo is er aan de voorzijde een dubbele carport gesitueerd. Het gehele terrein is afgesloten met een automatische poort en aan de achterzijde met een open hekwerk.

Algemeen;
- Deze woning is zowel permanent als recreatief te bewonen. Bij recreatieve bewoning is overigens commerciële verhuur niet toegestaan
- Oplevering in onderling overleg
- Bouwkundige staat en onderhoudssituatie; uitstekend
- Woonoppervlakte ruim 300 m2 inclusief de tuinkamer
- Zeer riante bijkeuken
- Aantal badkamers; 3
- Aantal kamers; 7 (4 slaapkamers)
- Woonkamer, serre kamer en tuinkamer
- Wellness ruimte aanwezig
- Oorspronkelijk bouwjaar 1973, uitbreidingen en modernisatie 2010 en 2015
- Voorzien van grondwaterbron

Waar ligt deze prachtige stek? Dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Serieuze gegadigden kunnen contact opnemen met Erik de Bruine van ons kantoor. Hij kan u alles vertellen over de locatie en de duinvilla. Serieuze geïnteresseerden nodigen wij graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Nieuw Haamstede:
Een gebied wat bekend staat om zijn rust en natuurschoon. De mooiste stranden van Zeeland vindt u absoluut in Nieuw Haamstede. Brede stranden en opvallend brede duinstroken. Steden als Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur aan te rijden. Een schitterend gebied om te recreëren of om permanent te wonen. Niet voor niets kiezen bewoners er regelmatig voor om te wonen in deze mooie omgeving en te blijven werken in de Randstad. Het rijden wordt voor lief genomen. Goes en Middelburg zijn in circa een half uur te bereiken. Monumentenstad Zierikzee is in ongeveer twintig minuten te bereiken en heeft een regiofunctie op het eiland. Overigens beschikt het dorp Burgh-Haamstede ook over een goed voorzieningenniveau.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1973
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte300 m²
Perceeloppervlakte3443 m²
Inhoud1150 m³
Inpandigeruimte40 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte40 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?