Torenstraat 13 Serooskerke

Algemeen

Omschrijving

Mooie kans aan de Torenstraat in Serooskerke. Recreëren of permanent wonen? Op deze locatie is het beiden mogelijk. Deze woning valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekent dat deze woning zowel recreatief (voor eigen gebruik) als permanent bewoond mag worden. De bestemming is gemengd waardoor er naast wonen ook nog andere gebruikersmogelijkheden zijn. Denk hierbij aan een kantoor, winkel of een andere functie.

KARAKTER EN RUIMTE
Achter de fraaie tuitgevel gaat een zee van ruimte schuil. Wat dacht u van vier (slaap)kamers, een tuinkamer, riante woonkamer van meer dan 40m² en een zonnige, diepe achtertuin met veranda? Deze woning biedt het allemaal. In de woonkamer wordt uw aandacht getrokken door een authentieke muur en het balkenplafond. Vanwege de ruimte is de woonkamer op allerlei manieren in te delen. In het hart van de woning bevindt zich de keuken, deze is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven. Aan de achterzijde is er een (tuin)kamer met een leuke zicht op de achtertuin. Verder is er op de begane grond nog een bijkeuken, toilet en een berging.

SLAPEN EN HOBBY’S
Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, allen zijn ruim bemeten, met name de slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer beschikt over een bad en wastafel. Een ruime overloop en een ruimte die dienst doet als kastenkamer maken de verdieping compleet. Tevens is er boven de tuinkamer nog een vierde (slaap)kamer, deze heeft tot heden dienst gedaan als kattenverblijf.

BARBECUEËN?
In de achtertuin kunt u bijna de gehele dag optimaal genieten van de zon. In de ochtend en middag op het terras achter de woning en s ’avonds, met de barbecue aan, achterin de veranda. Verder is de tuin groen en onderhoudsvriendelijk. Door het ontbreken van massieve bebouwing aan de achterzijde is er een hoge mate van privacy. Middels een poort aan de voorzijde is de achtertuin ontsloten. Parkeren kan aan de voorzijde op het openbare parkeerterrein.
In het kort:
-Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
-Karakter en authenticiteit
-Oplevering in onderling overleg

Interesse? Vraag direct onze complete brochure op voor meer informatie, tevens verzorgen wij graag een bezichtiging op locatie.

Serooskerke is gesitueerd in het centrum van Walcheren en heeft diverse voorzieningen zoals een grote bouwmarkt, supermarkt en een basisschool. Daarnaast staat u vanaf deze locatie zo midden in de natuur of op het strand. De kust van Vrouwenpolder of Oostkapelle is binnen 10 minuten bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de natuur en het prachtige stadje Veere.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishalfvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte195 m²
Perceeloppervlakte367 m²
Inhoud610 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?