Park Beukenhof 31 Kapelle

Algemeen

Omschrijving

Gelijkvloers wonen in een zeer net appartement? Aan het Park Beukenhof vindt u dit fraaie driekamerappartement op de tweede verdieping terug. Het appartement is nog geen jaar geleden geheel aangepakt en opgeknapt. De keuken en het toilet zijn na de zomer van 2018 vernieuwd. Daarnaast is het zeer netjes afgewerkt en heeft het rondom een heerlijk uitzicht over Kapelle en het groen aan de voorzijde.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer en keuken aan de voorzijde, gevolgd door een tweetal slaapkamers en badkamer. Naast de algemene voorzieningen van het complex biedt het een aantal extra ruimtes en zalen op de begane grond voor algemeen gebruik. Parkeergelegenheid is er voor de algemene entree. Daarnaast is er in de kelder ruimte voor de fietsen en toegang tot de eigen berging.

Binnenkomst
Direct na het parkeerterrein is de entree van het complex terug te vinden. Binnenkomst is in de ruime hal. Via deze hal kunt u rechts doorlopen naar de toren waar dit appartement in is gelegen. De tweede verdieping is zowel via de trap als via de lift te bereiken.

Via de hal op de tweede verdieping zijn alle ruimtes te bereiken. Bij binnenkomst liggen links de keuken en woonkamer en rechts de slaapkamers en de badkamer. Direct na de entree zijn de meterkast, welke is eveneens is vernieuwd, en het toilet terug te vinden. Het toilet is eveneens na de zomer van 2018 vernieuwd en is dus zo goed als nieuw.

De woonkamer is de ideale plek om van het uitzicht rondom te genieten. Vanuit de zithoek en de eethoek kijkt u op de Biezelingsestraat, de Cederlaan en bijna het gehele achterliggende Kapelle. Dit is mogelijk doordat de ruimte in een L-vorm is gelegen, met aan de voorzijde de zithoek gevolgd door het eetgedeelte aan de zijkant.

Nieuwe keuken
Dit gedeelte grenst direct aan de open keuken welke in de zomer van 2018 geheel is vernieuwd en zo de parel van het appartement vormt. De zeer fraaie keuken is voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en oven. Aansluitend op de keuken is de berging terug te vinden. In de berging zijn er aansluitingen voor het witgoed en is de Cv-installatie gesitueerd.

Beide slaapkamers liggen aan de zijkant van het appartement en hebben zo ook uitzicht over Kapelle. De eerste slaapkamer heeft toegang tot het tussengelegen balkon. De badkamer ligt aan de achterkant van het appartement en bestaat uit een douche, bad en wastafel.

Aandachtspunten
- Gebouwd in 1995
- Voorziet in een tweetal slaapkamers
- Keuken en toilet vernieuwd in 2018
- Algemene ruimtes beschikbaar op de begane grond
- Extra slaapkamer te huur op de begane grond
- VVE-bijdrage €250,- per maand
- Parkeerplek aanwezig

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbovenwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1995
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte87 m²
Inhoud382 m³
Inpandigeruimte5 m²
Buitenruimte7 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park en in woonwijk
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte5 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?