Visstraat 14 Zierikzee

Algemeen

Omschrijving

Wij bieden namens onze opdrachtgever aan dit monumentale pand in de Visstraat met de bestemming “Centrumfunctie”. Dit houdt in dat het object voor meerdere doeleinden te gebruiken is, namelijk: detailhandel, kantoor, maatschappelijke voorzieningen, wonen of een combinatie van dit. Uiteraard is alleen wonen ook goed mogelijk hier.

Let op: dit betreft een kluspand waarvan met name de benedenverdieping nog volledig verbouwd dient te worden! Een stadstuin van circa 31 m2 is realiseerbaar door de aanbouw aan de achterzijde te slopen (is reeds vergund). De woning is achterom te bereiken middels een poort aan de St. Domusstraat. De woning wordt opgeleverd inclusief CV-ketel en meterkast (nog aan te leggen) en de aanwezige bouwmaterialen (gereedschap uitgezonderd).

Het pand heeft veel mogelijkheden met drie woonlagen, een totale inhoud van circa 716 m3 en een woon-/bedrijfsoppervlakte van ca. 217 m2 (!). Het geheel is gelegen op een perceel van circa 115 m2 eigen grond.

Dit Rijksmonument beschikt over een zeer fraaie voorgevel en is midden in het centrum gelegen aan de Visstraat. Deze straat kreeg zijn naam toen in 1470 de vismarkt werd overgebracht naar het Tarmanslop. De straat kreeg aanvankelijk de naam Visslop, wat dus uiteindelijk de Visstraat geworden is. De Visstraat is een aanloopstraat naar het Havenplein (hart Zierikzee). Hierdoor biedt het geheel prima mogelijkheden om wonen met een detailhandel functie op de begane grond te bewerkstelligen.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met een van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: Door de voordeur stapt u de winkelruimte binnen met een lengte van ca. 15 meter en een breedte van ca. 4 meter. Aan het einde van deze lange winkelruimte bevindt zich de aanbouw met deur naar de bijkeuken met aangrenzend het toilet. De vergunning voor het slopen van deze aanbouw (circa 9x4 mtr) en daarmee het creëren van een binnentuin is aanwezig. Hierdoor zal er tevens veel meer licht de woonkamer of winkelruimte binnenkomen.
Indeling eerste verdieping: Bij bovenkomst op de verdieping (trap is nog niet aanwezig) is er rechts toegang tot een grote slaapkamer van ca. 20 m2. Rechtdoor is er een deur naar een ruimte met deuren naar de badkamer en de tweede slaapkamer. Daarnaast is in deze ruimte de trap naar zolder gevestigd. De andere slaapkamer is ruim 16 m2.
Indeling zolder: Dan is er nog een tweede verdieping met een oppervlakte van ca. 60 (!) m2. Hier kunnen bijvoorbeeld twee extra slaapkamers gecreëerd worden.

Algemeen:
- Monumentaal pand met veel karakteristieke elementen
- Pand met centrumfuncties; veel mogelijkheden van gebruik
- Bouwjaar van dit pand is 1661
- Inhoud ca. 716 m3
- Woonoppervlakte ca. 217 m2
- ca. 110 m2 eigen grond
- Twee zeer riante slaapkamers op eerste verdieping
- Grote zolder van bijna 15 m lang biedt veel mogelijkheden
- Midden in het historische centrum van Zierikzee
- Oplevering in onderling overleg

Zierikzee:
Zierikzee is bekend vanwege haar monumentale binnenstad, waar deze woning met bedrijfsruimte ook onderdeel van is. Het voorzieningenniveau is goed, alle voorzieningen zijn op loopafstand of per fiets te bereiken. Op loopafstand is de sfeervolle haven met diverse restaurantjes, winkels en gezellige drukte gelegen. Met name in de zomer zijn de terrassen gevuld en is het gezellig druk in de binnenstad van Zierikzee. Ook qua sportvoorzieningen heeft Zierikzee genoeg te bieden met o.a. een multifunctioneel sportcentrum, een atletiekbaan en diverse sportverenigingen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1661
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte217 m²
Perceeloppervlakte115 m²
Inhoud716 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinplaats

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?