Westerscheldelaan 25. Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

Wonen op een locatie waar u de zee kunt horen ruisen? Op een steenworp afstand van zee, bos en duinen en omgeven door het groen, staat deze moderne villa. Qua vormgeving springt deze woning er ten opzichte van omliggende bebouwing echt uit. Modern, een stijlvol kleurgebruik en ook nog eens een ruim bemeten perceel. Bent u op zoek naar een sieraad aan de Zeeuwse kust? Deze villa is te gebruiken als permanent verblijf maar kan ook dienst doen als tweede woning. Uw droom, om uw vrije tijd, samen met familie of vrienden door te brengen aan de Zeeuwse kust, kunt u hier verwezenlijken.

SLIM ONTWERP
Met meer dan 1.300m² eigen grond, is dit kavel één van de grootste kavels van de omgeving. Aan de voorzijde van het kavel is de woning gerealiseerd. De frontbreedte van circa 19 meter zorgt voor een fraai gevelbeeld. Achter deze gevel gaat een ruim woonhuis met een gelijkvloers woonprogramma schuil. Vanuit de hal is door een dubbele glazen deur de woonkamer bereikbaar. Samen met de aangebouwde tuinkamer vormen deze ruimtes het centrale deel van de woning. Werkelijk vanuit iedere hoek is er zicht op de omliggende tuin. Eetkamer en keuken zijn afzonderlijke ruimtes maar vormen door het ontbreken van tussendeuren en het slimme ontwerp ook weer één geheel met de woonkamer. Een bijkeuken met c.v. opstelling en ruimte voor de wasmachine biedt toegang tot de garage. Deze garage kan ook dienst doen als woonruimte, deze is verwarmd en volledig geïsoleerd. Na wat aanpassingen kan deze ruimte dienen als extra kamer, studio of een vergroting van de woonkeuken.

WERKEN, SLAPEN OF ONTSPANNEN?
Het linkerdeel van de begane grond is bestemd voor de slaapkamer en badkamer. Eveneens is hier een mooi zicht op, en toegang tot, de tuin en terras. De badkamer beschikt over een bad, wastafel en toilet. Op de verdieping is een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel aanwezig. De eerste verdieping is door middel van een lange en lichte overloop met mooie kapconstructie en afgesloten door een loggia, symmetrisch verdeeld. Licht is er in overvloed, dit licht wordt door twee vides overgebracht naar de hal op de begane grond. De overige ruimte is verdeeld in twee slaapkamers, een open (werk)ruimte en twee bergruimtes.

EEN EIGEN STUKJE NATUUR
Groen is het centrale woord voor de tuin. Terrassen, borders, gras en bomen wisselen elkaar af. Het hele jaar door is de tuin groen. Maar toch is de wisseling van de seizoenen goed zichtbaar. Een bomenrij aan drie zijden van het perceel zorgen voor de nodige privacy en schaduw. U kunt ervoor kiezen om op het terras in de zon te gaan zitten of juist een plaatsje op de zoeken waar u in de schaduw kunt plaats nemen. Het perceel is rondom voorzien van een begroeid en afsluitbaar hekwerk. Parkeren kan op de riante oprit of in de al eerder genoemde ruime garage van 20m².

IN HET KORT
-De begane grond is, inclusief de garage, voorzien van vloerverwarming
-Vanuit diverse ruimtes toegang tot de tuin
-Veel daglicht door diverse raampartijen
-Gelegen in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Deze villa mag zowel permanent als voor eigen recreatief gebruik (2e woning) bewoond worden
-Oplevering in onderling overleg
-Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

OMGEVING
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De Zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Dishoek is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1992
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte153 m²
Perceeloppervlakte1312 m²
Inhoud700 m³
Inpandigeruimte20 m²
Buitenruimte2 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en beschutte ligging
Tuingeen tuin
Bergruimte
Inpandigeruimte20 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?