Grevelingenlaan 32 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

Op één van de mooiere locatie's van Schouwen Duiveland bieden wij u te koop aan deze semibungalow op een perceel van 649 m2 eigen grond. Gelegen in een rustige en ruim opgezette wijk met slechts bestemmingsverkeer. U loopt vanaf deze woning zo het Gadrabos in en het uitgestrekte natuurgebied de “Vroongronden”. Een zeer mooi gebied tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Ook de dominale bossen en t’ Zeepduinen zijn op korte afstand gesitueerd. Wanneer locatie één van uw belangrijkste aankoopcriteria is dan kunt u deze woning zeker in overweging nemen.

Deze woning beschikt over zeer veel ruimte op de begane grond en beschikt over een totaal woonoppervlak van maar liefst 150 m2. Op de begane grond zijn momenteel vijf kamers waaronder de woonkamer, drie slaapkamers en een riant kantoor kamer in de voormalige garage. De badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond. De vierde slaapkamer bevindt zich op de verdieping.

Een bijzonder onderdeel is de sfeervolle woonkamer met haard en vide. De vide maakt deze woning tot een bijzonder onderscheidende woning wat veel sfeer geeft aan het geheel.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden kandidaat kopers uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom.

Indeling:
Via de hal komt u in de woonkamer met open haard en serre, vanuit de serre heeft u uitzicht op de tuin. Grenzend aan de woonkamer vindt u de open keuken die is voorzien van inbouwapparatuur. Achter de keuken vindt u een bijkeuken (met cv-opstelling) met daar achter een ruime kantoorkamer. Vanuit de woonkamer komt u in een portaal dat toegang geeft tot een badkamer en drie slaapkamers. De afmetingen van de slaapkamers zijn 4,6 x 3 meter/ 3 x 2,65 meter/ 1,85 x 3 meter. In de woonkamer is de open trap naar de verdieping. Vanaf de ruime vide kijkt u in de woonkamer. Tevens is op de verdieping een grote vierde slaapkamer met een afmeting van 3,5 x 4.5 meter.

Algemeen
- Oplevering op korte termijn is mogelijk
- De woning beschikt over een tuin op het zuiden met veel privacy
- Aan de voorzijde is extra bestraat voor het stallen van een camper op eigen terrein
- Aantal slaapkamers; 4, kantoorkamer; 1
- Woonoppervlakte; circa 150 m2
- Wanneer u een garage wenst is dit mogelijk door de kantoorkamer weg te halen en een garage deur te plaatsen

De woonwijk
De wijk kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel groen en rust. Het is niet voor niets dat er in de wijk regelmatig reeën waargenomen worden. Tevens is het centrum van Burgh-Haamstede op korte afstand gelegen. Dit alles maakt deze plek tot een geliefde woonlocatie met volop natuur in de directe omgeving zoals Vroongronden en het Gadrabos.
De Vroongronden is een schitterend natuurgebied tussen Burgh-Haamstede en Renesse en op loopafstand van de woning. Een open, hobbelig gebied met vele vogels en waar u regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlandpony’s grazen. Aan de zuidwestzijde van Haamstede is het bosrijke “Boswachterij Westerschouwen” gelegen. Een schitterend glooiend bosgebied direct grenzend aan de lang gerekte Noordzeestranden. In het bos is het heerlijk vertoeven. Naast de diverse fantastische wandelroutes vindt u hier diverse ruiterpaden, klimbos en ATB-parcours.

Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede is gelegen aan de westkant van Schouwen Duiveland en kenmerkt zich door zijn natuurrijke omgeving met de langgerekte Noordzeestranden met de duinen en de bossen. Burgh-Haamstede heeft een uitstekend voorzieningenniveau en ligt binnen een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier aan te rijden en heeft een sterke regiofunctie met al haar overige voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1974
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte150 m²
Perceeloppervlakte649 m²
Inhoud550 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuintuin rondom

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?