Oosterenbanweg 43 Renesse

Algemeen

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING HEBBEN WIJ 2 KIJKMIDDAGEN GEPLAND WAAROP U DEZE WONING ZONDER AFSPRAAK KUNT BEZICHTIGEN. U BENT VAN HARTE WELKOM OP VRIJDAG 2 NOVEMBER A.S. VAN 14.30-16.30 UUR EN OP WOENSDAG 7 NOVEMBER A.S. VAN 14.00-16.00 UUR. DE WONING WORDT HOOGSTWAARSCHIJNLIJK BIJ INSCHRIJVING VERKOCHT.

Wij mogen u te koop aanbieden deze fraai gelegen bungalow op enkele honderden meters van het langgerekte Noordzeestrand. De woning is gesitueerd op een ruim bemeten kavel van maar liefst 2235 m2 EIGEN GROND! Met recht mag dit één van de mooiste woonlocaties van heel Schouwen-Duiveland genoemd worden. De woonwijk kenmerkt zich door veel groen en doordat er slechts bestemmingsverkeer is, geniet u hier van alle rust en privacy.

Deze ruime semi-bungalow beschikt over een riante tuin rondom de woning en ligt redelijk beschut door de bebossing. Aan de achterkant van de woning geniet u van een eigen verwarmd buitenzwembad (8.00 x 4.00 meter). Doordat de bungalow enigszins gedateerd is, zou nieuwbouw ook tot de mogelijkheden behoren ook zeker vanwege het ruim bemeten kavel. Ook modernisatie is een prima mogelijkheid. De woning heeft een inhoud van circa 690 en een woonoppervlakte van circa 174 m2. Rechts naast de woning is er ook een aangebouwde garage van 6.00 x 3.50 meter.

De woonkamer kent een ruim oppervlak van circa. 50 m2 en heeft een lichte uitstraling door de vele raampartijen. De eenvoudige keuken is ruim te noemen en is bereikbaar via de woonkamer. Met drie volwaardige slaapkamers, een badkamer en apart toilet op de begane grond beschikt u over een volledig gelijkvloers woonprogramma. Op de zolderverdieping, welk te bereiken is via een vaste trap, heeft u een ruime vierde slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een dakkapel. Verder is er een tweede badkamer gelegen en is de rest van de verdieping een open zolder met achteraan een vijfde slaapkamer door middel van een scheidingswand.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom op deze schitterende locatie.

Algemeen
- Woning op perceel van 2235 m2 eigen grond
- Woonoppervlakte 174 m2 / Inhoud 690 m3
- Bouwjaar 1969
- Verwarming middels HR-combiketel (Nefit, 2010)
- Aanvaarding in onderling overleg
- Gelijkvloers woonprogramma
- Vijf slaapkamers
- Twee badkamers (begane grond + verdieping )
- Verwarmd buitenzwembad van 8.00 x 4.00 meter
- Aangebouwde garage van 6.00 x 3.50 meter

Indeling
Begane grond; Entree/hal, toilet, meterkast, links van de hal een lichte L-vormige woonkamer (ca. 50 m2) met trapopgang en doorgang naar dichte keuken, doorgaand in de hal een badkamer (douche en wastafel) en drie volwaardige slaapkamers waarvan twee met vaste kasten. Aangebouwde garage via buiten te bereiken.
Eerste verdieping; Overloop, direct links een ruime slaapkamer, badkamer voorzien van douche, toilet en dubbele wastafel, open zolder met cv-opstelling en vijfde slaapkamer aan einde van de zolder.

Renesse
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand. De ligging t.o.v. steden als Rotterdam en Antwerpen is eveneens goed. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is vanzelfsprekend hoog en tevens beschikt het over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het gemeentelijk beleid is er tevens - op gericht om Renesse een hotspot van Schouwen-Duiveland te maken. Veel aanpassingen zijn reeds uitgevoerd en er volgen er nog meer. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse goed naar voren. U kunt Googlen op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen adres in onze teksten verwerken). Als u wilt investeren….Renesse is dé badlocatie van Zeeland als het om prijsontwikkeling gaat.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuissemi-bungalow
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte174 m²
Perceeloppervlakte2235 m²
Inhoud690 m³
Inpandigeruimte21 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 2010
Buitenruimte
Liggingaan bosrand, aan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en tuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte21 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?