Markt 85 Westkapelle

Algemeen

Omschrijving

Unieke kans aan de Markt in Westkapelle. Recreëren of permanent wonen? Bedrijfsmatig in de zin van detailhandel, dienstverlening of bepaalde horeca activiteiten? Op deze locatie zijn er vanwege de gemengde bestemming diverse gebruikersmogelijkheden. Natuur, zee, strand en duinen zijn op korte afstand gesitueerd. Lopend staat u binnen enkele minuten op het strand. Bent u op zoek naar een (tweede)woning/zakelijk object op een dergelijke locatie? Neem dan contact op met ons kantoor.

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze woning te koop aanbieden. Het geheel is gesitueerd aan de Markt in Westkapelle, de centrale plaats van het dorp. De woning is ruimer dan de voorgevel doet vermoeden en is gesitueerd op een perceel van 257m2, tevens bevindt zich aan de achterzijde nog een ruime schuur/garage.

Momenteel wordt het geheel gebruikt als woonhuis. Vanuit de woonkamer is er een leuk uitzicht op de Markt. De woonkamer is verdeeld in een voor en achterkamer. Momenteel zijn deze twee ruimtes door een tussenwand gescheiden, maar met een eenvoudige handeling is dit weer één ruimte. De keuken is ruim (ca. 10m2) en voorzien van een ruime trapkast en gaskookplaat. Vanuit de keuken is er toegang tot de naastgelegen bijkeuken/berging. Deze is voorzien van zowel een voor als achterdeur en beslaat de gehele lengte van de woning. Verder is er op de begane grond nog een toilet en hal.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer is voorzien van een badkamer met douche en toilet. De slaapkamers zijn ruim van opzet qua ruimte. Boven de bijkeuken/berging bevindt zich een zolder, ideaal te gebruiken als opslagruimte. Tevens is hier de cv ketel aanwezig.

De achtertuin is diep en kent een hoge mate van privacy evenals daglichttoetreding. Achterin de tuin staat een ruime garage/schuur die in het verleden deels is gebruikt als duiventil. Via de garage is het achtergelegen pad (gemeentegrond) bereikbaar.

De woning is goed onderhouden maar op een aantal punten gedateerd te noemen. Kortom een unieke kans op een fraaie locatie.

Algemeen:
-Deels voorzien van kunststof kozijnen
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Remeha HR ketel uit 2008
-U mag de woning zelf als tweede woning gebruiken (commerciële recreatieve verhuur is niet toegestaan)
-Het dak van de garage/schuur is deels voorzien van asbesthoudende golfplaten
-Oplevering in onderling overleg

Wilt u het object zien dan nodigen wij u van harte uit op vrijdagmiddag 19 oktober vanaf 13:00. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons kantoor. Wij sturen u graag de brochure, het bestemmingsplan en andere relevante info toe.

Westkapelle is met z'n ruim 2.600 inwoners gelegen tegenaan de Noordzee in het uiterste puntje van het mooie, natuurschone Walcheren. Beschikt over goede basisvoorzieningen (twee basisscholen, een supermarkt, bakkerij, etc.) en gezellige restaurantjes. Het Noordzeestrand, duinen, dijken en natuur bevinden zich op een steenworp afstand van deze woning.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1958
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte95 m²
Perceeloppervlakte257 m²
Inhoud415 m³
Inpandigeruimte10 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remha uit 2008
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte10 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?