Welleweg 33 Dreischor

Algemeen

Omschrijving

Wilt u rustig wonen of écht heel rustig wonen? Wanneer u écht rustig wilt wonen, maar niet “in the middle of nowhere” dan is Welleweg 33 zeker een bezichtiging waard. Wij mogen u hier een goed onderhouden woning met zeer veel privacy te koop aanbieden. Het geheel is gelegen op een perceel van 852 m2 eigen grond. Mede doordat de woning gelegen is aan een weg met slechts bestemmingsverkeer en de laatste woning betreft van dit laantje, kunnen we met recht spreken van zeer veel privacy. Het gehele perceel is omringd door brede groenstroken van de omliggende percelen en ook op het eigen perceel ervaart u de aanwezigheid van veel groen.

Deze woning is in de loop der jaren vakkundig verbouwd tot een woning met een inhoud van circa 505 m3 en een vloeroppervlakte van circa 131 m2. Met name de woonkamer is een fraaie ruimte met een schitterend zicht op de tuin. De woonkamer is in 2012 voorzien van een uitbouw met veel glas wat de woonkamer extra licht maakt. Ook is er vloerverwarming aanwezig, evenals in de keuken en bijkeuken. Door de berging om te bouwen tot slaapkamer is er een gelijkvloers woonprogramma op de begane grond te creëren (een badkamer is reeds aanwezig op de begane grond). Qua berging zijn er in de tuin twee houten schuren gesitueerd waardoor er voldoende berging aanwezig is.
Op de verdieping bevinden zich de tweede badkamer en drie volwaardige slaapkamers. De overloop is erg ruim met enkele vaste kasten in het knieschot.

De volgroeide tuin is opgedeeld in verschillende compartimenten. De siertuin, een vlindertuin en een vijver. Aan de achterkant van de woning is een houten berging gesitueerd naast de oprit. Even verderop vindt zich een tweede houten berging met aan één zijde een kasje en aan de andere zijde opslag. De rechter perceelgrens betreft een brede groenstrook.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom om dit bijzonder mooi gelegen huis te bezichtigen.

Algemeen
- Veel privacy. Geen inkijk vanuit andere percelen/ woningen
- Gelijkvloers wonen is hier goed mogelijk
- Oplevering in onderling overleg. Op langere termijn mogelijk
- Woonoppervlakte circa 131 m2 + overige inpandige ruimte vloeroppervlakte 14 m2 (berging)
- Perceeloppervlakte 852 m2 eigen grond
- Tuin ligging op het zuidwesten
- Met uitzondering van één slaapkamerraam zijn alle ramen voorzien van dubbel glas. Alle gevels zijn geïsoleerd en de vloer grotendeels.
- De achtertuin heeft een diepte van circa 16 meter en een breedte van circa 30 meter

Indeling
Begane grond; Entree/hal, trapopgang, links van de hal een ruime en lichte woonkamer, dichte keuken met eetbar, badkamer (vloerverwarming) met douche en wastafel, bijkeuken met toilet en cv-opstelling.
Eerste verdieping; Overloop, links een ruime slaapkamer met vaste kasten, verderop de overloop met nog eens twee volwaardige slaapkamers en een tweede badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel en toilet. Daarnaast nog voldoende kastruimte op de overloop.

Dreischor
Het dorp Dreischor wordt vaak het mooiste ringdorp van Zeeland genoemd. Het is gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda, maar ook Antwerpen, zijn binnen een uur autorijden te bereiken. Het geheel biedt een prima mogelijkheid voor wonen in het mooie Zeeland en (blijven) werken in de Randstad.
Het dorp beschikt over een goed aangeschreven basisschool en bloeiend verenigingsleven. Voor de voorzieningen kunt u terecht in de monumentenstad Zierikzee (5 km) of Nieuwerkerk (4 km). Zierikzee heeft op het eiland een sterke regiofunctie. Het Grevelingenmeer met diverse strandjes is op fietsafstand gelegen en biedt veel mogelijkheden voor watersport. De Welleweg is direct grenzend aan de uitgestrekte polders van Schouwen-Duiveland.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1900
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte131 m²
Perceeloppervlakte852 m²
Inhoud505 m³
Inpandigeruimte14 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en beschutte ligging
Tuinachtertuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte14 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?