Lange Geer 1 Hansweert

Algemeen

Omschrijving

Op uitstekende locatie bieden wij aan dit vrijstaande (horeca)bedrijf met bovenwoning gelegen op een perceel van 325 m2.
Het staat sinds vele jaren bekend als Café 't Anker. Het horecagedeelte bestaat uit een caféruimte groot ca. 140 m2 voorzien van een bedrijfskeuken en toiletruimte. Het café heeft een hoge attentiewaarde vanwege de goede ligging van het terras aan de voorkant met prachtig vrij zicht op een groen gebied dat loopt tot aan de dichtbij gelegen dijk van het Kanaal door Zuid-Beveland en de Westerschelde. Het object is geschikt voor diverse soorten van gebruik en biedt ruimte voor aanpassingen en transformatie! Met name een combinatie van bijvoorbeeld café met een woonfunctie lijkt uitstekend te passen op deze prachtige locatie!

Het vrijstaande pand ( frontbreedte ca. 15 m ) is gebouwd in het begin van de 20e eeuw en is ruim van opzet (ca. 215 m2) en is in de loop der jaren aangepast. Het horecagedeelte bevindt zich op de gehele begane grond. Het terras aan de voorzijde ( ca. 35 m2 ) is verhoogd en betegeld.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de rand van het dorp Hansweert in de gemeente Reimerswaal. Hansweert ligt op de hoek van de Westerschelde en het Kanaal door Zuid-Beveland, de waterverbinding tussen de Wester- en Oosterschelde. Het dorp ligt resp. op 20, 30 en 45 autominuten van Goes, Bergen op Zoom en Antwerpen. Het NS-station van Kruiningen-Yerseke ligt op 5 autominuten. Het dorp Hansweert telt circa 1700 inwoners.

Recreatie:
De geweldige ligging aan de dijk van de Zuidervoorhaven van het kanaal door Zuid-Beveland en de Westerschelde betekent dat het pand aan de route van het fietsknooppuntennetwerk ligt en zeer dichtbij de fiets- en wandelroute langs de Westerschelde. Tevens is er op ca. 200 meter in de zomermaanden een fiets-en voetveerdienst naar Perkpolder in Zeeuws-Vlaanderen.

Oppervlakte:
Bedrijfsgedeelte:
-Café ca. 140 m2
-Bovenwoning ca. 75 m2
-Dakterras ca. 15 m2

Woongedeelte:
Oppervlakte ca. 75 m2

Indeling:
Café:
Begane grond:
Entree, café met L-vormige bar met doorgang naar opslagruimte en toegang naar de achtertuin, separate rookruimte, doorgang naar werkkeuken met bijkeuken en toegang naar de achtertuin, biljartruimte, toiletgroep gescheiden dames-heren v.v. portaal. Via de achterplaats bereikbare tweede opslagruimte en schuur.

Bovenwoning:
1e verdieping:
Vanuit de werkkeuken is de 1e verdieping toegankelijk middels vaste trap. Deze verdieping biedt plaats aan een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers waarvan één met toegang tot een dakterras aan de achterzijde. Badkamer met douche, ligbad en wastafel. Toilet met fonteintje. Via een vlizotrap op de overloop is de zolder op de 2e verdieping bereikbaar.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Kruiningen
Sectie: H
Nummer: 1575
Omschrijving: wonen met bedrijvigheid
Grootte: 3 are 25 centiare

Koopprijs:
De vraagprijs bedraagt € 199.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing.

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie/waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Bestemming:
- Wonen in een woning al dan niet met aan-huis-gebonden-beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;
- De horecabedrijven behorende tot en met horecacategorie 2 van de in de bijlage opgenomen Staat van Horeca-activiteiten;
- Bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals: erven; parkeervoorzieningen op eigen terrein; toegangs- en
achterpaden.

Bodemgegevens:
Uit informatie van de Gemeente Reimerswaal blijkt dat er geen bodembedreigende activiteit heeft plaats gevonden.
Er staan geen tanks geregistreerd.

Energielabel:
Er is een energielabel C aanwezig.

Bijlage Staat van Horeca-activiteiten:
Categorie 1 "lichte horeca":
Bedrijven die in beginsel alleen overdag en 's avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Binnen deze categorie worden de volgende subcategorieën onderscheiden:
1a. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca:
-automatiek; broodjeszaak; cafetaria; croissanterie; koffiebar; lunchroom; ijssalon; snackbar; tearoom; traiteur.
1b. Overige lichte horeca:
-bistro; restaurant (zonder bezorg- en/of afhaalservice); hotel.
1c.Bedrijven met een relatief grote verkeersaantrekkende werking:
-bedrijven genoemd onder 1a en 1b met een bedrijfsoppervlak van meer dan 250 m²; restaurant met bezorg- en/of afhaalservice (o.a. pizza, chinees, McDrives).

Categorie 2 "middelzware horeca":
Bedrijven die normaal gesproken ook delen van de nacht geopend zijn en die daardoor
aanzienlijke hinder voor omwonenden kunnen veroorzaken:
-bar; bierhuis; biljartcentrum; café; proeflokaal; shoarma/grillroom; zalenverhuur (zonder regulier gebruik ten behoeve van feesten en muziek-/dansevenementen).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Lange Geer 1 te Hansweert”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemminghoreca
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1906-1930
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Horeca140 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?