Wellandweg 10 Noordwelle

Algemeen

Omschrijving

Wij mogen u te koop aanbieden dit zeer bijzondere landhuis, verscholen in het groen. Het geheel heeft vele mogelijkheden van gebruik. Het geheel als woning gebruiken of als familiehuis zijn prima mogelijkheden met de aanwezigheid van het royale woonoppervlak. Ook een gedeelte commercieel gebruiken is een interessante mogelijkheid. De huidige opzet van de woning met vijf zeer luxe B&B ruimten geven een schitterende opbrengst.

Dit fraaie landhuis is gelegen aan de rand van het dorp Noordwelle met zeer veel privacy en in de nabijheid van de langgerekte Noordzeestranden. Vanaf de openbare weg is het geheel praktisch niet zichtbaar. De woning is dan ook via een lange oprijlaan toegankelijk en zoals reeds vermeld nagenoeg geheel omringd door groen.

De woning is gesitueerd op een verhoging te midden van een perceel wat in totaal een oppervlakte meet van ruim 25.000 m² eigen grond. De ligging midden in het groen en een schitterend vergezicht over de landerijen maken deze woning zo bijzonder. Privacy en rust zijn hier absoluut gewaarborgd, niet voor niets worden op het perceel regelmatig reeën waargenomen. Het geheel is gebouwd in 1975 en in 2013 aan de buitenzijde, en deels aan de binnenzijde, gemoderniseerd en verkeert in goede staat van onderhoud.

Het rondom de woning gelegen perceel is globaal op te delen in vier delen met elk hun eigen karakter. Aan de westzijde van de woning bevindt zich een grasveld met een wijds uitzicht. Hier kunt u ‘s avonds prachtig de zon onder zien gaan. Aan deze zijde is ook het door zonnelamellen verwarmd buitenzwembad van 13 x 6 x 1.50 m gesitueerd. De oostzijde kenmerkt zich door de aanwezigheid van een riante bossage en de aanwezigheid van een riante houten schuur van 7.50 x 5.30 m welke geschikt is voor het houden van paarden. Aan de voorzijde bevindt zich een stukje duinlandschap en een deel bos. Naast de oprijlaan is de bloementuin gesitueerd met zeker in de zomer een weelderige verzameling van verschillende soorten en kleuren. Het perceel is voorzien van wandelpaden. Doordat het hoofddeel van de woning gesitueerd is op een verhoging is er vanuit diverse posities in de tuinen een fraai zicht op de woning.

Het woonhuis beschikt over vijf slaapkamers met aansluitende badkamers met daarnaast in het souterrain nog twee logeerkamers en wat extra bergruimte. Van de vijf badkamers zijn er drie in 2013 gerealiseerd. De sfeervolle en riante woonkamer is het middelpunt van het huis. Vanuit de woonkamer is er een wijds uitzicht over het achterland. Het zwembad grenst aan de woonkamer. Door de aanwezige open haard die in 2009 is vernieuwd is er in de woonkamer echt ‘sfeer’ aanwezig. In de linkervleugel van de woning is er een eigen bar gesitueerd waar het heerlijk toeven is. Daarnaast is er nog een souterrain dat vele mogelijkheden biedt.

Op het perceel is verder een vrijstaande sauna gesitueerd. Vanuit deze ruimte is er een prachtig uitzicht richting de polder. De jacuzzi maakt het wellnessgedeelte compleet. Momenteel voorzien van 40 zonnepanelen, deze voorzien in circa 10.000 kWh per jaar en voorzien voor een groot deel in de elektrabehoefte van het huis.

Wanneer u op zoek bent naar een woning met mogelijkheden, privacy, natuur en in de nabijheid van de Noordzeestranden dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom op deze schitterende locatie.

Noordwelle:
Voor mensen die landelijk willen wonen maar toch op korte afstand van voorzieningen willen zitten is dit object ideaal. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op korte afstand van Renesse en Zierikzee gelegen. Daarnaast zijn de Noordzeestranden, diverse natuurgebieden en het Grevelingenmeer op hele korte afstand. Rotterdam is gelegen op circa 45 minuten autorijden. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners blijven werken in het Randstedelijk gebied maar wonen in een rustige plaats als Noordwelle.

Algemeen:
- Het object heeft een inhoud van circa 1597 m³ en een woonoppervlakte van 348 m².
- Luxe keuken met kookeiland voorzien van vijfpits gaskookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser, oven en afzuigkap.
- Verwarming deels door cv-ketel, deels door heteluchtverwarming.
- Vijf badkamers zijn voorzien van ligbad, toilet en wastafel.
- Vloerverwarming in bar en hal.
- Voorzien van buitencamera’s.
- In de tuin is een beregeningsinstallatie aanwezig.
- Oplevering in onderling overleg.

Indeling:
Begane grond: Hal, entree, 2 aparte toiletten, toegang tot de bar, trap naar het souterrain, keuken, woonkamer, studio/kantoor, meterkast, vijf slaapkamers allen voorzien van een badkamer. Souterrain: vanuit de hal te bereiken riante ruimte (thans in gebruik als speelruimte) met aansluitend twee slaapkamers en bergruimte.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuislandhuis
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1975
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte348 m²
Perceeloppervlakte25230 m²
Inhoud1579 m³
Buitenruimte196 m²
Indeling
Aantal kamers10
Aantal slaapkamers7
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en hete lucht verwarming
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?