Trompstraat 3 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Voor verse groente en fruit ging men vroeger naar de Trompstraat 3! Nu bieden wij u de voormalig groentewinkel met woonhuis op een perceel van 235 m2 te koop aan!

Op 5 minuten fietsen van de binnenstad is een woonhuis met dubbele garage, eigen oprit en tuin op het zuid-westen natuurlijk uniek! Deze vrijstaande woning uit 1953 beschikt over 735 m3 woonplezier, 6 slaapkamers en ruim voldoende schuurruimte. Het huis is tevens geschikt om eventueel te splitsen in bijvoorbeeld twee woonhuizen. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Buitenom is de woning zeer netjes onderhouden. Binnen is de woning merendeels gedateerd (wel netjes onderhouden) en is modernisering veelal gewenst. Wie gaat deze uitdaging aan?

VERKOPER VERTELT:
"Vroeger konden wij altijd heerlijk buiten spelen, omdat het er altijd zo rustig was. We speelden altijd verstoppertje en tikkertje rond het huis. De woning was zo groot dat we altijd goed konden verstoppen of uit het raam klimmen voor opstap te gaan. Als het koud was konden we op de schaatsen naar de Veste. Een uniek plekje met veel herinneringen, wij zouden er een boek over kunnen schrijven!"

BESTEMMING
Binnen het vigerende bestemmingsplan 'Stromenwijk' is deze locatie bestemd als Wonen. De met ‘Wonen’ aangegeven gronden zijn bestemd voor wonen met mogelijkheid voor kantoor aan huis gerelateerd aan het vrije beroep. Op basis van jurisprudentie blijkt dat in elk geval de volgende beroepen gezien worden als vrij beroep:
Advocaat, Acupuncturist, Alternatieve genezer, Accountant-administratieconsulent, Bouwkundig architect, Belastingconsulent, Dierenarts voor kleine huisdieren, Fysiotherapeut, Gerechtsdeurwaarder, Grafisch ontwerper/webdesigner, Huidtherapeut, Huisarts, Interieurarchitect, Juridisch adviseur, Kunstschilder/kunstenaar (al dan niet beëdigd), Logopedist, Makelaar, Medisch specialist, Nagelstylist, Notaris, Oefentherapeut, Cesar/Mensendieck, Organisatieadviseur Orthopedagoog, Psycholoog, Raadgevend adviseur, Redacteur, Registeraccountant, Schoonheidsspecialist, Stedenbouwkundige, Tandarts, Tandartsspecialist, Tolk-vertaler, Tuin- en landschapsarchitect en Verloskundigenpraktijk.

HYPOTHEEK
Mogen we u een tip geven? Wanneer u op zoek bent naar goed hypotheekadvies, ga dan eens langs bij De Hypotheekshop. Het is een onafhankelijke specialist, die meer dan 40 aanbieders van hypotheken voor u vergelijkt en de beste voor u selecteert. Vanwege hun professionaliteit, objectiviteit en vriendelijkheid bevelen we hen van harte bij u aan. De Hypotheekshop is dagelijks bereikbaar tot 21:00 de afsprakenlijn 0118-642007.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1958
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte129 m²
Perceeloppervlakte235 m²
Inhoud735 m³
Inpandigeruimte77 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Energie
Verwarminggaskachels
Warm watergeiser eigendom
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en beschutte ligging
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte77 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Middelburg
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?