Rembrandtlaan 15 Vlissingen

Algemeen

Omschrijving

Op zoek naar een woning nabij de binnenstad van Vlissingen? Wij mogen u deze recent gerenoveerd, vrijstaande woning met garage aanbieden dichtbij. Het geheel is gelegen op een rustige woonlocatie op een perceel van 408 m2 eigen grond. Door de aanwezigheid van een badkamer en maar liefst drie slaapkamers op de begane grond behoort volledig gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden. Tevens is er op de verdieping nog een vierde slaapkamer aanwezig.

De woning is in 2017 aan de binnenzijde geheel gerenoveerd. Hierdoor is aan de binnenzijde een verrassende complete woning met een praktisch indeling onststaan. Vanuit de hal is toegang tot de ruime en lichte woonkamer. Mede door de aanwezigheid van diverse raampartijen en een erke is er in de woonkamer volop daglichttoetreding. De keukenruimte is bij de woonkamer betrokken, deze nieuwe, open keuken is voorzien van een keramische kookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar. Op de begane grond zijn er drie ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 11.5, 8.6, en 9.4m2 groot. Tevens is er een nette en nieuwe badkamer welke voorzien is van een douche en wastafel. In het verlengde van de badkamer is de wasmachineopstelling gerealiseerd. Een separate en tevens nieuwe toiletruimte maken de begane grond compleet.

Via een vaste trap is de verdieping bereikbaard. De verdieping bestaat uit een vierde slaapkamer, een ruime overloop en een bergruimte. Aan weerszijden van de verdieping zijn dakramen aangebracht, welke zorgen voor daglichttoetreding. Tevens is op de overloop de cv opstelling gesitueerd.

Het perceel is rondom de woning gelegen. De hoofdtuin aan de zijkant is gelegen op het zuiden en naar eigen smaak en wensen in te richten. Pluspunt is de garage/berging welke voorzien is van een elektra aansluiting en roldeur.

Algemeen:
- Verwarming alsmede warmwater door middel van Remeha HR ketel uit 2017
- Voorzien van dakisolatie
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Deels voorzien van rolluiken
- Oplevering in onderling overleg, dit kan snel

Met z'n ruim 45.000 inwoners is Vlissingen een van de grotere steden in de provincie Zeeland. Het biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis, onderwijs- en winkelvoorzieningen, etc.. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust, op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en HET STRAND.
Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Hypotheek
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1955
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte99 m²
Perceeloppervlakte408 m²
Inhoud493 m³
Inpandigeruimte28 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remeha uit 2017
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte28 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?