Maximiliaan de Hennijnstraat 3 Serooskerke

Algemeen

Omschrijving

Namens stichting Zeeuwland bieden wij u dit HEERLIJKE en PRAKTISCHE familiehuis!

De woning is de laatste jaren uitstekend onderhouden, zeer recent schilderwerk, moderne cv-ketel, vernieuwde groepenkast en geheel voorzien van dubbel glas. De woning beschikt over betonvloeren en is onder andere uitgerust met drie ruime slaapkamers, leuke doorzon woonkamer en keuken met directe toegang tot de tuin.

De bovenverdieping beschikt over een riante leefruimte. Vanaf de overloop is er toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche en wastafel.

Op de zolderverdieping treft u de moderne cv-combiketel uit 2010 welke jaarlijks is onderhouden. De overloop op de tweede verdieping geeft genoeg ruimte voor het creëren van een droger en wasmachine opstelling. Ook vindt u de ruime vierde slaapkamer op de tweede verdieping.

Serooskerke is een typisch Walchers dorp, kerkplein, bestaande bouw, nieuwbouw en boerderijen. Op loopafstand is een grote supermarkt gelegen voor de dagelijkse boodschappen. De doorgaande weg N57 naar Middelburg is eenvoudig bereikbaar en binnen 15 fietsminuten is het centrum van Middelburg te bereiken. De molen Jonge Johannes en het openluchtzwembad 'De Goudvijver ' is een aanwinst voor het dorp en biedt plezier voor jong en oud.

BIJZONDERHEDEN
- Zelfbewoningsverplichting: koper is verplicht de onroerende zaak met ingang van datum van levering te gebruiken voor zelfbewoning.
- Aanbiedingsverplichting: koper is verplicht de onroerende zaak bij verkoop aan te bieden aan verkoper.
- Voor de overdracht van deze woning wordt gewerkt met een vaste (project) notaris: Notarispraktijk Van Dongen in Middelburg.

KOPEN NAAR WENS
Dit huis is onderdeel van "Kopen naar Wens" van stichting Zeeuwland. Bij "Kopen naar Wens" betaalt u bij aankoop maar liefst € 30.000,- minder voor deze woning! Dit bedrag is al in de prijs verwerkt. Profiteer nu van dit enorme voordeel!

Bij aankoop van een woning via de formule 'Kopen naar Wens' hoeft u niet de gehele marktwaarde van de woning te betalen. Wij bieden u de mogelijkheid aan tot een uitgestelde betaling. Het deel van de marktwaarde dat u bij aankoop niet hebt betaald, hoeft u pas te betalen bij doorverkoop aan een volgende koper. De koopsom met Kopen naar Wens is: € 108.000,- euro k.k. Natuurlijk is het ook mogelijk om de woning zonder Kopen naar Wens formule te kopen, de koopsom is in dat geval € 138.000 euro k.k. Voor meer informatie zie: http://www.kopennaarwens.nl/productinformatie/hoe_werkt_het

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1973
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte125 m²
Inhoud350 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remeha Avante 28C uit 2010
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Middelburg
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?