Eendrachtsdijk 1 Stellendam

Algemeen

Omschrijving

Ondernemers opgelet! Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft een uniek object te koop aan de rand van Stellendam.

Bedrijfsruimte ter grootte van ca. 420 m2 met bijbehorende bedrijfswoning op een ruim perceel van ca. 2,7 hectare grond. Het object is gelegen aan de rand van Stellendam en bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een aannemersbedrijf, loonbedrijf, semi-agrarische functie e.d. Oorspronkelijk is het pand gebouwd omstreeks 1975. Het object heeft een bedrijfsbestemming en een deel van het perceel kent een agrarische bestemming. Het is mogelijk om de bebouwing op het terrein uit te breiden binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan. Het is in overleg met de gemeente mogelijk om 1 vrijstaande bedrijfswoning op het perceel met de bestemming "bedrijf" te bouwen.

Omgeving:
Stellendam is een dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft ongeveer 3.500 inwoners en is gelegen tussen het Grevelingenmeer en het Haringvliet. Qua voorzieningen kan men terecht in het nabijgelegen Hellevoetsluis en het Rijnmondgebied is prima bereikbaar. Op enkele kilometers afstand van het object ligt de Deltahaven, de thuishaven van de vissersschepen uit Ouddorp, Goedereede en Stellendam. In Stellendam is ook een visafslag gevestigd. Bij de haven ligt de Goereese sluis.

Bereikbaarheid:
Het object is landelijk gelegen aan de rand van Stellendam en op zeer korte afstand van de oude haven van Stellendam.
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen doordat de verbinding met de N57 direct nabij is gelegen en hierdoor de verbinding met de Randstad en Zeeland uitstekend is. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is beperkt er is een busverbinding op korte afstand en het dichtstbijzijnde NS-Station is Rotterdam. Er is ruim voldoende vrije parkeergelegenheid op het terrein.

Kadastrale gegevens:
1)
Gemeente : Stellendam
Sectie : H
Nummer : 184
Groot : 81 are 90 centiaren
2)
Gemeente : Stellendam
Sectie : H
Nummer : 185
Groot : 1 hectare 61 are 70 centiaren
3)
Gemeente : Stellendam
Sectie : H
Nummer : 280
Groot : 31 are 10 centiaren

Totaal groot: 2 hectare 74 are en 70 centiaren

Afmeting:
Bedrijfsruimte
B.G.G. ca. 420 m²
1e verdieping ca. 90 m²

Woonhuis
Inhoud ca. 550 m3

Indeling:
Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is zowel toegankelijk aan de voorzijde als aan de achterzijde middels schuifdeuren en is voorzien van een betonnen vloer. In de hal is aanwezig een klein magazijn, vloeistof opslag, werkplaats en lashok. Vanuit de hal is middels een trap de verdiepingsvloer bereikbaar. De bedrijfshal is voorzien van lichtstraten en heeft rondom raampartijen.

Woonhuis:
Begane grond
Het woonhuis is inpandig in de bedrijfshal en heeft de navolgende indeling: via trapopgang entree / hal, ruime woonkamer met open haardpartij, half open keuken in U-opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, tussenhal met moderne badkamer v.v. douchecabine, wastafel met badmeubel en designradiator, apart toilet met fonteintje, trap naar zowel kelder- als bovenverdieping.
Aan de buitenzijde bevindt zich het terras.

1e verdieping:
Vier slaapkamers waarvan 1 met balkon, 2e badkamer met douche, toilet en wastafel.

Kelder/souterrain:
Garageruimte voorzien van kanteldeur, keukenblok en aansluiting voor wasmachine en wasdroger, ruime kantoorruimte. Vanuit de kantoorruimte is de bedrijfshal bereikbaar.

Buitenterrein:
Grotendeels verhard met asfalt en bkk, t.b.v. parkeren van auto’s en laden en lossen van goederen. Het woonhuis beschikt over een ingerichte tuin. Daarnaast is er aan de voorzijde een fors perceel grasland.

Vraagprijs:
€ 895.000,-- kosten koper.

BTW:
Er is geen omzetbelasting van toepassing.

Oplevering:
In overleg.

Bankgarantie / waarborgsom:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Milieu:
Voor de bodemgegevens verwijzen naar het eindrapport verkennend bodemonderzoek opgesteld door SMA Zeeland b.v., d.d. 26 juli 2016.

Bestemming:
Voor het perceel Eendrachtsweg 1 te Stellendam is het bestemmingsplan Landelijk Gebied Goedereede van 4 september 2014 van toepassing. Het perceel heeft de bestemming Bedrijf (artikel 6 ) met de functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf – aannemersbedrijf (artikel 6.1, onder g).

Indien een (potentiële) koper zijn bedrijfsactiviteiten op de Eendrachtsweg 1 zou willen gaan uitvoeren, kan/mag de koper een bedrijf zijn welke op basis van de Staat van bedrijfsactiviteiten in te delen is in milieucategorie 3.1. Échter indien dit GEEN aannemersbedrijf is, zou dit bedrijf dus moeten aantonen dat dit bedrijf ‘naar aard en invloed op de omgeving’ vergelijkbaar is met een aannemersbedrijf c.q. een milieucategorie 3.1-bedrijf.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van"Eendrachtsdijk 1 te Stellendam”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

In collegiale bemiddeling met Bezuijen Bemiddeling te Ouddorp.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1979
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal515 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?