Nieuwstraat 14 Oosterland

Algemeen

Omschrijving

Wij zijn verheugd met deze verkoopopdracht. Wat een ongelooflijk mooi pand met mogelijkheden. Deze kwaliteitswoning is gebouwd in 1992 en beschikt over een inhoud van maar liefst 2300 m3 en een woonoppervlakte van meer dan 500 m2!! Aan ruimte absoluut geen gebrek.

Het geheel heeft een dusdanig groot woonoppervlakte dat bewoning met een mantelzorgfunctie een ideale mogelijkheid is. Ook huisvesting voor een woongroep of het houden van kantoor aan huis zijn prima mogelijkheden. Ook is de indeling zeer praktisch ingericht voor het houden van een B&B.
Deze woning is gebouwd rond het atrium. Om deze “middenruimte” zijn alle vertrekken gelegen. Hierbij zijn de grootste vertrekken de tuingerichte woonkamer, de enorme keuken met bijkeuken en aparte eetkamer de meest in het oog springende vertrekken. Ook de afsluitbare kantoorkamer is een schitterende ruimte. Tevens zijn vanuit het atrium de slaapkamer en aansluitend de badkamer op de begane grond toegankelijk. Gelijkvloers wonen is dus mogelijk.
Op de verdieping bevinden zich vijf zeer riante (slaap)kamers en een tweede badkamer. Desgewenst is er voldoende ruimte om een tweede zelfstandige woning te creëren op de verdieping. Apart en toch samen wonen is een prima mogelijkheid op deze locatie.

Het geheel is gelegen aan de rand van Oosterland met aan de voorzijde zicht op de “De Anwas”. De Anwas is een uitgestrekt natuurgebied tot aan de Oosterschelde wat vroeger een landgoed was van de familie Schimmelpenninck van der Ooijen, een adellijke familie. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 2310 m2 eigen grond. De tuin heeft een diepte van circa 50 meter en is fraai aangelegd met mooie bomen en borders. Er is een inpandige garage met plaats voor twee auto’s (afmeting 5.2 x 9.15 m). Tevens is er een tweede, vrijstaande garage gesitueerd op het perceel.
Als we kijken naar de bouwkwaliteit en het materiaalgebruik is er alleen gewerkt met de allerbeste bouwmaterialen. Werkelijk aan elk detail is gedacht. Ook het doordachte woonprogramma maakt dit pand tot een bijzonder mooi object.
Wilt u een bezichtiging plannen? U bent van harte welkom om dit zeer bijzondere object met één van onze makelaars te bekijken.

Algemeen:
- Oplevering in onderling overleg
- Inhoud: ruim 2300 m3
- Woonoppervlakte 520 m2
- Aantal slaapkamers: één op de begane grond en vijf op de verdieping
- Aantal badkamers: twee
- Lichte vertrekken door veel lichtinval vanuit het atrium
- Voorzieningen; waterontharder, alarm, vloerverwarming, kelder van circa 30 m2, tuinberegening, twee trapopgangen naar de verdieping en een haard in de woonkamer

Indeling:
Begane grond; hal met meterkast en toilet, atrium. Om het atrium bevinden zich de volgende vertrekken; keuken, bijkeuken, eetkamer, slaapkamer met badkamer, trapopgang, kantoorkamer, gang, woonkamer met haard en schuifpui.
Tussenhal aan de voorzijde en met toegang tot de garage en ruime kelder.
De garage heeft een interne afmeting van 5.2 meter x 9.15 meter
De verdieping is toegankelijk via twee vaste trappen. Hier bevinden zich vijf (slaap)kamers, een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel en een berging tussen de badkamer en één van de riante slaapkamers.

Oosterland
Oosterland is een dorp met een goed voorzieningenniveau met o.a. twee basisscholen, goede openbaar vervoer verbinding en diverse winkels. Het dorp kenmerkt zich tevens door een sterk verenigingsleven. De ligging ten opzichte van grote steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda is gunstig. Rotterdam is in circa 35 minuten autorijden te bereiken. Niet voor niets werken dan ook diverse inwoners in het Randstedelijk gebied en kiezen ze bewust voor het rustige Zeeuwse wonen. De monumentenstad Zierikzee is op circa zeven kilometer gelegen en heeft op het eiland een centrumfunctie. Zierikzee is een gezellige stad met terrasjes, goede restaurants en alle overige nodige voorzieningen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 629.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1992
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte520 m²
Perceeloppervlakte2310 m²
Inhoud2300 m³
Indeling
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers6
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en open haard
Warm waterc.v.-ketel en gasboiler eigendom
Buitenruimte
Tuintuin rondom

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?