Dijkstelweg 46 Ouddorp

Algemeen

Omschrijving

Op mooie locatie nabij het strand, de duinen en de zee van Ouddorp, bieden wij u deze ruime, gerenoveerde vrijstaande woonboerderij te koop aan. De woning ligt verscholen achter een groene rand waardoor er veel privacy is. De omgeving kenmerkt zich door de ruimte en de natuur. De voorzieningen van Ouddorp bevinden zich op korte afstand.

Het geheel is in 2004 compleet verbouwd waardoor er een moderne woning is ontstaan met een zee van ruimte. De voormalige schuur is bij het woongedeelte getrokken waardoor er een zee van ruimte is ontstaan. Het geheel heeft een inhoud van circa 812m³ en is gesitueerd op een perceel van maar liefst 2115m² eigen grond. Het comfort van modern wonen wordt hier moeiteloos gecombineerd met authentieke details zoals de fraaie raamluiken en paneeldeuren.

Wat opvalt is de ruime woonkeuken welke voorzien is van een Borreti oven met gaskooplaat, vaatwasser en afzuigkap. De fraaie schouw maakt deze keuken tot een fraai verblijf. De woonkamer is ruim van opzet en voorzien van een tweetal openslaande tuindeuren richting het terras. Het achterste deel is thans in gebruik als kantoorruimte. Beide ruimtes zijn voorzien van een fraaie schouw. Door de aanwezigheid van veel raampartijen is er overal volop daglichttoetreding. Tevens zijn er openslaande tuindeuren richting terras en tuin.

Op de verdieping boven het woonhuis bevinden zich een slaapkamer en luxe badkamer met toilet. Boven het voormalige schuurgedeelte bevinden zich drie slaapkamers en een luxe badkamer met wastafel, douchecabine, toilet, en een fraai vrijstaand bad. Via een vlizotrap is er toegang naar de 2e verdieping waar zich een bergzolder bevind.

Het perceel is ruim bemeten en heeft een goede zonligging. Er is vanwege de ruimte altijd wel een mogelijkheid om in de zon plaats te nemen. Aan de zonzijde is een riant terras gesitueerd. Tevens is op het perceel een vrijstaande schuur/garage gesitueerd.

Algemeen
-Verwarming en warmwater door middel van een HR ketel
-Elektrisch bedienbaar toegangshek waardoor het perceel goed is af te sluiten
-Oplevering in onderling overleg

Ouddorp is een dorp en badplaats. Het grootste deel bestaat uit uitgestrekte lintbebouwing, die zich vanaf het centrum naar het noorden en westen uitstrekt. Doordat zandwallen als erfafscheiding worden gebruikt is een uniek landschap ontstaan (schurvelingenlandschap). Het dorp heeft een hoog voorzieningenniveau en grenst aan de Noordzee. Het centrum (Dorpstienden) is volop in ontwikkeling. Voordeel is de ligging op korte afstand van de Randstad. Wonen in Ouddorp nabij strand en duinen en werken in Randstedelijk gebied is dan ook een goede combinatie.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1925
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte212 m²
Perceeloppervlakte2115 m²
Inhoud812 m³
Inpandigeruimte16 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel HR uit 2004
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en beschutte ligging
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte16 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

360°view

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?