Torenstraat 1 Meliskerke

Algemeen

Omschrijving

Op zoek naar een ruime woning en ook nog eens een groot perceel? Dan bent u bij deze woning aan het juiste adres. Op centrale locatie in het hart van Meliskerke bieden wij u deze halfvrijstaande woning met dubbele garage aan. Het geheel is ca. 771m3 groot en beschikt momenteel over vijf slaapkamers. Deze woning valt in een gebied dat niet is aangemerkt als werkingsgebied van de huisvestingsverordening. Dit betekent dat deze woning zowel permanent als recreatief (voor eigen gebruik) bewoond mag worden. Daarnaast behoort een bed en breakfast, kantoor of praktijk aan huis bij de mogelijkheden.

Deze woning met een monumentale uitstraling en diverse karakteristieke elementen is zeer ruim bemeten. De voorgevel doet dit al vermoeden maar eenmaal binnen wordt dit alleen maar duidelijker. Midden in de woning bevind zich de hal, vanuit deze hal zijn bijna alle vertrekken op de begane grond bereikbaar. De woonkamer meet circa 33m2 en is voorzien van een fraaie open haard en parketvloer. Tevens is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. In het verlengde van de woonkamer bevind zich de tuinkamer met toegang tot de achtertuin.

Links van de hal is vooraan een werkkamer / kantoor aanwezig. Deze ruimte is vanwege de situering prima bruikbaar voor een kantoor aan huis. Keuken en eetkamer vormen bevinden zich aan de achterzijde, bieden beiden een leuk zicht op de tuin en meten gezamenlijk meer dan 30m2. De keuken is voorzien van gaskookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser, oven en afzuigkap. Bijzonderheid is de aanwezigheid van een echte, authentieke kelder.

Op de eerste verdiepingen bevinden zich vier ruime slaapkamers van ca. 20, 14, 13 en 12m2. Bijna alle kamers zijn voorzien van een wastafel en een aantal tevens van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Een voormalige donkere kamer doet momenteel dienst als bergruimte. Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze is voorzien van een vijfde slaapkamer, de overige zolderruimte is praktisch onbenut. Hier is ruimte voor nog meer kamers, tevens kan de zolderverdieping prima dienst doen als werk of hobbyruimte.

De tuin is een groen oase en voorzien diverse bloemperken afgewisselde met hagen en gras. In de tuin is een hoge mate van privacy. Vanwege de grote is er altijd wel een plaats in of uit de zon. Hier is het heerlijk, rustig vertoeven. Een ruime vrijstaande garage met twee garagedeuren en een vloeroppervlakte van ca. 37m2 maken het geheel compleet af.

Algemeen:
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Nefit HR ketel uit 2001;
-Dakisolatie en deels voorzien van dubbele beglazing;
-Garage is voorzien van elektra;
-Oplevering in onderling overleg, kan snel.

Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Er is een actieve dorpsraad die ieder jaar een succesvolle zomerbraderie organiseert en andere gezellige evenementen. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuishalfvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1904
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte211 m²
Perceeloppervlakte705 m²
Inhoud771 m³
Indeling
Aantal kamers10
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 2001
Buitenruimte
Tuinachtertuin en zijtuin

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?