Oosterenbanweg 16 Renesse

Algemeen

Omschrijving

Op een steenworp afstand van duinen, strand en zee bieden wij u te koop aan, deze fraai gesitueerde bungalow met drie slaapkamers en garage. Het geheel is gesitueerd op één van de betere woonlocaties in Renesse aan een laantje met slechts bestemmingsverkeer. De duinen en de langgerekte Noordzeestranden bevinden zich op loopafstand. Het voordeel is eveneens dat de voorzieningen die Renesse rijk is ook op korte afstand zijn gelegen. Houdt u van rust, ruimte, natuur en alle voorzieningen op loopafstand? Dan raden wij u deze locatie zeker aan.

Deze bungalow is enigszins gedateerd te noemen. In zoverre dat de bouwkundige staat van het geheel in een prima staat verkeert, maar de keuken en het sanitair zijn uit de tijd. Momenteel zijn er drie slaapkamers op de begane grond en op de zolderverdieping zijn nog twee slaapkamers te creëren. Doordat de badkamer op de begane grond wat klein van formaat is kunnen we ons goed voorstellen dat één van de slaapkamers op de begane grond verbouwd wordt tot badkamer.

De garage is apart toegankelijk en heeft een praktische steekzolder en is verder voorzien van elektra en water. In een apart hok is de CV ketel (bwjr 2015, huurtoestel) toegankelijk. De afmeting van de garage is intern 6.14 x 3.59m.

Het perceel heeft een oppervlakte van 700 m2 erfpachtgrond en is optisch groter doordat een deel van de grond van de Stichting Renesse aangrenzend is. Door de begroeiing en de laagbouw aan de achterzijde is er sprake van veel privacy. Aan de voorzijde is een stuk gemeentelijk groen gelegen en zoals reeds gemeld een zeer autoluw hofje.

Het geheel is gelegen op een perceel van 700 m2 erfpachtgrond. De erfpachtcanon bedraagt momenteel € 679, - per jaar. De erfpachtcanon wordt om de 12 jaar herzien. De eerste herziening is per 31 december 2019.

Van de opbrengst uit deze erfpacht wordt o.a. het groenonderhoud van de woonomgeving uitgevoerd. Deze erfpachtcanon loopt tot 31 december 2044 en is in vergelijking met percelen in de omgeving substantieel lager dan andere erfpachtpercelen en gezien de voorwaarden waarop de canon is gebaseerd stabiel. De canon zal komende jaren, naar verwachting, niet stijgen. Voor nadere info verwijzen wij u naar de Stichting Renesse. De erfpachtvoorwaarden zijn via de verkopende makelaar beschikbaar.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Renesse
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand. De ligging t.o.v. steden als Rotterdam en Antwerpen is eveneens goed. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is vanzelfsprekend hoog en tevens beschikt het over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het gemeentelijk beleid is er tevens op gericht om Renesse een hotspot van Schouwen Duiveland te maken. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse goed naar voren. U kunt Googlen op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen adres in onze teksten verwerken).

Algemeen
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een combiketel van het jaar 2015
-De woning heeft een permanente woonstatus, maar kan ook recreatief bewoond worden voor eigen gebruik. Commerciële verhuur is niet mogelijk.
-Bij permanente bewoning geldt de erfpachtcanon als aftrekpost voor de belastingdienst.
-Er zijn nagenoeg geen isolerende voorzieningen aanwezig
-Oplevering in onderling overleg

Indeling
Entree, meterkast, toilet, lange hal met aan de kopzijde de badkamer voorzien van douche en wastafel. Zowel links als rechts van het lange deel van de hal zijn de drie slaapkamers toegankelijk en de berging toegankelijk. De berging is ook toegankelijk via de keuken. Recht van de entree komt u in de woonkamer met haard. Vanuit de hal is de eenvoudige keuken toegankelijk. De zolder is toegankelijk vanuit de hal middels een vlizotrap in de bering. De zolder is een bergzolder. Hier is het mogelijk om twee slaapkamers te realiseren. De garage is via buitenom toegankelijk en voorzien van een steekzolder en CV berging.

Hypotheek
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuissemi-bungalow
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1964
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte700 m²
Inhoud440 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en open haard
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remeha uit 2015
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en beschutte ligging
Tuintuin rondom

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?