Vlissingsestraat 26 Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

Op mooie locatie, net buiten de bebouwde kom van Koudekerke en op korte afstand van de voorzieningen, natuur, zee en strand bieden wij u deze vrijstaande woning met riante vrijstaande schuur aan. Het geheel is gesitueerd op een perceel van 1.097m2 eigen grond. De woning is gelegen in het bestemmingsplan buitengebied wat betekent dat de woning zowel permanent als recreatief bewoond mag worden. De duinen van Westduin / Dishoek zijn vanaf het perceel prima zichtbaar en de tuin grenst direct aan de historische buitenplaats 'Moesbosch'. De perfecte combinatie van vrijheid en een goede locatie komen hier bijeen.

De huidige eigenaar heeft de woning in 1971 onder architectuur laten bouwen, wat heeft geresulteerd in een technisch zeer gedegen woning op basis van staalskeletbouw. Door deze manier van bouwen is de woning qua indeling en verschijningsvorm uniek te noemen. Door het gebruik van staal zijn er grote overspanningen mogelijk waardoor er grote ruimtes zijn ontstaan. Door deze constructie zijn aanpassingen in de indeling vrij eenvoudig te realiseren.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer, deze is met zijn oppervlakte van ca. 44m2 ruim bemeten. Vanuit de woonkamer is er een mooi zicht richting tuin en omgeving. Vanuit de woning zijn zelfs de schepen op de vaarroute Noordzee-Antwerpen waarneembaar. Een fraaie gashaard maken deze ruimte tot een aangename verblijfsruimte. De gevels van de gehele woning zijn voorzien van bovenlichten en een aantal forse raampartijen. Hierdoor komt er op een natuurlijke en evenwichtige manier overal daglicht naar binnen. De keuken (bouwjaar 2010) staat in verbinding met de woonkamer en is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vrieskast, magnetron, vaatwasser, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar, vanuit deze ruimte is er middels een vaste trap toegang naar de onderliggende nog te realiseren kelderruimte.
Deze kelderruimte is gesitueerd onder de gehele woning. Voorts is er op de begane grond nog een toilet en een ruime (slaap)kamer.

Vanuit de hal is door middel van een vaste trap de eerste verdieping bereikbaar. Op de verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers van tweemaal tien en tweemaal elf vierkante meter. Tevens zijn een aantal van deze kamers voorzien van handige opbergruimtes. De badkamer is voorzien van een bad, douche en toilet. De overloop biedt toegang tot alle kamers.

Rond 2009 is de schuur gebouwd. Dit is een kopie van de woning maar dan in kleiner formaat. Ook deze schuur is degelijk neergezet met als basis een stalen skelet voorzien van spouwmuren en isolatie. Twee, geïsoleerde toegangsdeuren, licht en krachtstroom en een hefinstallatie maken deze ruimte tot een ideale werk/hobby ruimte. De tuin is rondom de woning gelegen en is met behoud van het uitzicht aangelegd. De situering op de zon is prima en ook vanuit de tuin zijn de duinen en de omliggende natuur goed zichtbaar. Aan de voorzijde is voldoende parkeerruimte voor diverse auto’s.

Algemeen
- Verwarming en warmwater door middel van een Intergas HR ketel uit 2012;
- Voorzien van muur, dak en vloerisolatie, grotendeels voorzien van dubbel glas;
- Energielabel B;
- De topgevels van de woning zijn recent voorzien van onderhoudsarme kunststof delen;
- Woning dient op diverse punten gemoderniseerd te worden;
- De woning is per direct beschikbaar;

Kortom een lichte woning met veel ruimte en een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

HET DORP
Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1971
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte174 m²
Perceeloppervlakte1097 m²
Inhoud545 m³
Buitenruimte28 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Intergas uit 2012
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Tuintuin rondom

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?