Burgemeester Dregmansstraat 22 Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

Volledig gelijkvloers en vrijstaand wonen op een prima, rustige locatie in Koudekerke? Wilt u wel gelijkvloers wonen maar toch ook een tuin hebben? Dan is deze woning wellicht een optie voor u. Wij bieden aan een bungalow met drie slaapkamers en een garage op een perceel van maar liefst 663m2 eigen grond. De woning is altijd keurig onderhouden, maar gedateerd en nog steeds in bezit van de eerste eigenaar.

Het perceel is ruim bemeten en heeft een goede situering ten opzichte van de zon. Door de aanwezigheid van veel gras en een aantal bloemenperken is de tuin onderhoudsvriendelijk. Zowel aan achter als aan de zijkant van de woning is er een flink perceel tuin.

De lichte woonkamer (ca. 27m2 groot) is voorzien van diverse raampartijen en geeft een mooi zicht op de omgeving. De keukenruimte is gesitueerd aan de zijkant en biedt veel ruimte, deze is namelijk ca. 12m2 groot. Ook vanuit de keuken is er een mooi zicht op de omgeving en tuin. Tevens is er een toegang tot de tuin. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich drie slaapkamers (groot ca. 11, 7 en 10m2). In het hart van de woning is de badkamer en separate toilet gesitueerd. Vanuit de hal is er binnendoor een toegang richting de garage. Deze garage is voorzien van verwarming, elektra, water en een vliering.

Tevens beschikt de woning over een ruime zolderverdieping die met een vlizo trap bereikbaar is. Dit is echt een bergzolder en vanwege de hoogte niet geschikt als woonruimte, maar wel handig als opslagruimte.

Kortom een goede onderhouden maar gedateerde woning die toe is aan een update. Grijpt u deze kans met beide handen aan?

Algemeen
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een Nefit HR ketel uit 2011;
-Grotendeels voorzien van dubbelglas;
-Deels voorzien van screens/zonwering aan de buitenzijde;
-Oplevering in onderling overleg, kan snel.

Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek. Steden als Breda en Antwerpen zijn binnen iets meer dan een uur aan te rijden.
Hypotheek? Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Dankzij onze unieke band met de specialisten van de ‘Hypotheekshop Middelburg’ – in 2013 uitgeroepen tot de beste van Nederland – bieden wij u een gratis ‘oriënterend hypotheekgesprek’.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1970
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte92 m²
Perceeloppervlakte663 m²
Inhoud367 m³
Inpandigeruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit HR uit 2011
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte18 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?