Dorpsring 23 Noordwelle

Algemeen

Omschrijving

Zoekt u een groot pand of zoekt u een pand met mogelijkheden? Dan is Dorpsring 23 een zeer interessant pand voor velen. Gelegen aan de karakteristieke Dorpsring van Noordwelle bieden wij u aan deze woning met pension met vier kamers en een grote garage, in de nabijheid van Renesse. Uiteraard biedt de ruimte van het pension ook prima mogelijkheden voor een ander gebruik. Hierbij kunt u denken aan kantoor of atelier aan huis. Maar ook een woonhuis met een aangrenzende mantelzorgwoning voor een van uw ouders is een prima mogelijkheid.

Het geheel is ingedeeld in globaal drie eenheden. Woonhuis, pension met eigen ingang en een grote schuur / garage met zolder.

Het woonhuis
Het woonhuis is een fijn en prettig gelegen woning met uitzicht op de dorpsring. Aan de achterzijde van de woning vindt u de besloten binnentuin en kunt u binnendoor de garage bereiken. De woonkamer is een grote ruimte met haard en grenst aan de open woonkeuken. Via de woonkeuken kunt u de badkamer en het toilet bereiken. Eveneens kunt u de garage en ruime bijkeuken via de tussenhal bereiken. Op de verdieping vindt u de vier slaapkamers waarvan met name de ouderslaapkamer ruim te noemen is. Deze slaapkamer heeft toegang tot een balkon. Enkele zaken op de verdieping alsmede de badkamer op de begane grond zijn enigszins gedateerd zijn.

Het pension
Het pension beschikt over een eigen opgang aan de Smidsweg. Hier komt u in een mooie hal waar twee mooie kamers op de begane grond aanwezig zijn. Op de verdieping zijn nog twee kamers toegankelijk waardoor het totaal op vier tweepersoonskamers komt. De nette kamers zijn ruim van opzet en beschikken allen over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor meer informatie over het pension verwijzen wij u naar www.wielsteen.nl. Het geheel biedt vele mogelijkheden van gebruik, mede doordat het over een eigen ingang beschikt. De reeds benoemde onderdelen van kantoor of atelier aan huis maar ook een eigen wooneenheid voor uw zoon of dochter behoort tot de mogelijkheden.

Garage
De garage is toegankelijk via de Smidsweg en heeft een afmeting van circa 9 x 6.5 meter! Deze garage is ingedeeld in twee compartimenten. Een gedeelte als garage en één gedeelte als bijkeuken. Ook beschikt het over een zolder. Met andere woorden, hier vindt u ook genoeg ruimte voor stalling. De garage is voorzien van water en elektra. Vloeroppervlakte zonder de zolder is circa 54 m2.

Noordwelle
Voor mensen die landelijk willen wonen maar toch op korte afstand van voorzieningen willen zitten is dit een ideaal object. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op korte afstand in Renesse en Zierikzee gelegen. Daarnaast zijn de Noordzeestranden, diverse natuurgebieden en het Grevelingenmeer op hele korte afstand. Rotterdam is gelegen op circa 45 minuten autorijden. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners blijven werken in het Randstedelijk gebied maar wonen in een rustige plaats als Noordwelle.

'De Dorpsgemeenschap’ vervult een belangrijke sociale rol. Veel inwoners van het dorp zijn lid van deze vereniging. Met de organisatie van gezellige avonden houdt de vereniging het dorp levendig.

Bezichtigen
Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging met een van onze makelaars.

Algemeen
-Totale vloeroppervlakte exclusief de garage circa 203 m3
-Totale inhoud circa 900m3!
- Het totale perceel bedraagt 287 m2 eigen grond
- Verwarming alsmede warm water door middel van een HR combiketel van 2011
- Gelijkvloers woonprogramma aanwezig
- Oplevering in onderling overleg

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1901
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte203 m²
Perceeloppervlakte287 m²
Inhoud700 m³
Inpandigeruimte54 m²
Indeling
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers8
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en open haard
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit uit 2011
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin en patio/atrium
Bergruimte
Inpandigeruimte54 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?