Klarinetweg 29 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Mortiere” in Middelburg bieden wij te huur aan deze volledig afgewerkte en direct te betrekken bedrijfsunit. Het betreft een hoekunit die onderdeel uitmaakt van het bedrijfsverzamelcomplex “Business Center Middelburg”. De unit heeft een afmeting van ca. 129 m2 (65 m2 B.G.G. + 64 m2 1e verdieping) en de beschikking over 2 parkeerplaatsen direct voor het object.

De bedrijfsunit is volledig afgewerkt en biedt een prachtige werkruimte voor de moderne, veeleisende ondernemer. De ruimte is perfect geschikt als kantoor, atelier, werkplaats, magazijn, opslag, productie- en/ of handelsactiviteiten.

Zoals genoemd maakt de bedrijfsunit onderdeel uit van het kwalitatief hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouw, hierin zijn ondermeer gevestigd megagarages, bedrijfsunits, showroomruimte en een selfstorage bedrijf.

Indeling:
B.G.G.:
entree, meterkast v.v. elektra ( 4 groepen), gas, water, en kabelaansluiting, betonnen prefab trap naar verdieping, kantoorruimte 1, kantoorruimte 2.

1e verdieping:
kantoorruimte met wit gespoten wanden, lichte laminaatvloer, systeemplafond met ingebouwde TL-armaturen, cv-radiatoren, toilet met fonteintje, opstelling cv-combiketel, merk Remeha, pantry met 3 onderkasten en 2 boven kasten, ruimte met veel daglichttoetreding dankzij glazen pui.

Voorzieningen:
-Draagkracht vloer B.G.G. 1000 kg/m2;
-Draagkracht vloer 1e Verdieping 500 kg/m2;
-Aluminium kozijnen;
-Geïsoleerde beglazing;
-Systeemplafonds;
-Pantry;
-Tegelvloer;
-Toilet;
-Laminaatvloer.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, doordat de rijksweg A58 en de N57 op zeer korte afstand van het object gelegen is. Hierdoor zijn steden als Vlissingen, Goes, Breda maar ook steden in Zeeuws-Vlaanderen en België zijn zeer goed bereikbaar.

Huurprijs:
€ 950,- per maand, te vermeerderen met BTW en bijdrage VVE.

Het pand maakt deel uit van de VVE gebouw Business Center te Middelburg. De VVE bijdrage bedraagt circa
€ 240,-- exclusief BTW per kwartaal.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurperiode:
5 jaar en 5 optiejaren. Eventueel is een kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling:
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Oplevering:
In overleg.

Huurovereenkomst:
Conform het model Raad van Onroerende Zaken.

Bijzonderheden:
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Bestemming:
Het object ligt in het bestemmingsplan 'Mortiere'. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein met de functieaanduiding 'Bedrijf tot en met de categorie 3.1'. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Middelburg in haar openbare vergadering van 25 juni 2013, echter op 7 juli 2014 herzien en opnieuw vastgesteld naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak van de Raad van State.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Klarinetweg 29 te Middelburg ”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Gunning is nadrukkelijk voorbehouden aan de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingdirect
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2001-2010
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal129 m²
Kantoorruimte129 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)2

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?