Korte Geere 19 Middelburg

Algemeen

Omschrijving

In het hart van de monumentale stad Middelburg bieden wij te koop aan dit restaurant voorzien van studio. Dit restaurant heeft de beschikking over een complete inventaris en is instapklaar en geschikt voor vele invullingen. Het pand heeft een bijzonder sfeervolle uitstraling zowel aan de binnenzijde alsook aan de buitenzijde. Zo zijn er in het object vele details zoals fraaie balkenplafonds, sierlijsten, houten vloeren, schouw. Het restaurant is verdeeld over 2 verdiepingen en biedt een fraai zicht over de Geere. De aanwezige inventaris verkeert in goede staat en is keurig onderhouden, de inventarislijst is op verzoek beschikbaar. Het bedrijf beschikt over alle noodzakelijke vergunningen w.o. exploitatie/drank & horeca vergunning en terrasvergunning. Er is een goed ingerichte bedrijfskeuken, met professionele degelijke apparatuur. Aan de voorzijde bevindt zich een terras.

De object is gelegen nabij de Geerepassage en direct aan de verbindingsroute van en naar de binnenstad. In de korte Geere zijn het afgelopen jaar diverse nieuwe bedrijven gevestigd waaronder de Stadsbrouwerij, de Barbier en de Prikkerij, hierdoor is de locatie levendiger en bruisender dan ooit.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging om de vele mogelijkheden die het object bied aan u te kunnen laten zien!

Indeling:
B.G.G.
Entree, meterkast, restaurant, bar, professionele bedrijfskeuken v.v. apparatuur, berging, trapopgang naar 1e verdieping.

1e verdieping
Overloop, vide, restaurant met fraaie schouw en open haard, damestoilet (portaal met dubbele wastafel en 2 w.c.'s), herentoilet (portaal met wastafel, wc en 2 urinoirs), trapopgang naar 2 e verdieping.

2e verdieping
Overloop, woonkamer met keuken v.v. inbouwapparatuur, verbindingsgang, slaapkamer, badkamer v.v. douche, wastafel en toilet.

Afmetingen:
B.G.G. ca. 70 m2
1e verd. ca. 70 m2
2e verd. ca. 55 m2

Bereikbaarheid/omgeving:
De locatie is goed bereikbaar vanaf plein 1940 en via de Geerepassage. Via de Lammerensteeg is er direct verbinding met de Langeviele. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is prima middels een busverbinding op loopafstand en een treinstation op loop / fietsafstand.
Het object is gelegen in de kern van Middelburg in het winkelgebied. Middelburg heeft ca. 48.000 inwoners en beschikt over alle voorzieningen waaronder een sterk ontwikkelende zakelijke dienstverlening, detailhandel, scholen, cultuur en sportvoorzieningen.

Kadaster:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 2067
Groot : 73 centiare

Voorzieningen:
-Balkenplafonds;
-Uitgebreide meterkastvoorzieningen;
-Houten vloer verdiepingen;
-Krachtstroomvoorzieningen;
-C.V.-verwarming;
-Tegelvloeren;
-Toiletgroep;
-Brandblussers;
-Noodverlichting;
-Riolering, afzuiginstallatie.
-Vetopvangput niet aanwezig.

Koopprijs:
De vraagprijs bedraagt € 265.000,-- k.k.

Omzetbelasting:
Er is geen omzetbelasting van toepassing.

Oplevering:
In overleg.

Bankgarantie/waarborgsom (koop):
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Oplevering:
In overleg.

Bestemming:
Centrumdoeleinden.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Korte Geere 19 te Middelburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. en Horeca Traject Effect B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
HoofdbestemmingHoreca
BouwvormBestaande bouw
In aanbouwnee
Bouwperiode1945-1959
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Horeca140 m²
Vloeroppervlakte140 m²

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?