Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Papegaaistraat 8- 12

Goes
kamers
€ 595.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Investment memorandum bestaande uit een verhuurd winkelpand met bovenwoning aan de Papegaaistraat 8-12 te Goes. Het geheel is gelegen in hartje centrum Goes met in de directe omgeving gerenommeerde winkelketens zoals de H&M, Intertoys, Shoeby en Rituals.

Een interessante beleggingspropositie; De huurder heeft een langjarig huurcontract. Het contract is recent verlengd met 5 jaar en loopt tot 31 maart 2027 met een breakmogelijkheid voor huurder op 1 april 2025. Het pand is in zijn geheel verhuurd aan ‘Van de Reepe Schoenmode’; een echt begrip is in Goes en omgeving. De huidige huurder huurt zowel de winkel als de bovengelegen woning. De bovenwoning wordt door de huurder onderverhuurd.

De winkelruimte is gesitueerd op de begane grond met een opslag/kantoorruimte op de 1e verdieping. De bovenwoning is toegankelijk met een aparte hoofdingang. De woning is ruim opgezet en beschikt over een balkon en een dakterras.

In het kort:
– Papegaaistraat 8-12 & Korte Vorststraat 20, 4461 AB Goes.
– Verhuurde winkel met bovenwoning
– Vraagprijs € 595.000 k.k.
– Huuropbrengst € 49.917,20 voor de winkelruimte & voor de bovenwoning
– Bouwjaar 1924
– Kernwinkelgebied Goes

Indeling:
Winkelruimte:
– Begane grond: Winkelruimte en magazijn voorzien van een pantry en toilet
– 1e verdieping: kantoorruimte/ extra opslagruimte.

Bovenwoning:
– Begane grond: entree met trapopgang
– 1e verdieping: overloop, keuken met toegang tot het terras, bijkeuken, toilet en kamer-en-suite.
– 2e verdieping: overloop, vier slaapkamers, badkamer met ligbad, wastafelmeubel, toilet en toegang tot het dakterras.

Afmetingen:
Winkel begane grond : 176 m2 VVO
Magazijn/opslag 1e verdieping: 110 m2 VVO
Appartement: ca. 175 m2 VVO

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Goes
Sectie : D
Nummer : 280 + 3158 + 3734
Grootte : 42 + 173 + 24 = 239 m2

Locatie:
De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants.
Vandaag de dag kan worden gesteld dat Goes ‘booming’ is. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er op dit moment voornamelijk in Goes-Zuid veel nieuwbouw gerealiseerd. Deze nieuwbouw was zeker nodig! De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% toegekomen. De vraag naar woonruimte is in en rondom het centrum is hoog.
Het object is in het centrum. Een druk bezochte steeg met dagelijks veel passanten. Een geweldige locatie in het centrum met alle faciliteiten en voorzieningen op loopafstand.

Goes maakt onderdeel uit van gemeente Goes met ruim 37.000 inwoners. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanuit het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt. Tot slot heeft ook heeft Goes een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels een vergunning in de nabije omgeving

Bodeminformatie:
Volgens een uitdraai van het NAZCA-i is er op de locatie Papegaaistraat 8-10 geen verdere informatie bekend. Van de locatie Korte Vorststraat 18-20 is bekend dat er in 1993 een ondergrondse tank is gesaneerd. Deze is afgevuld met zand.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad-centrum’ en heeft de bestemming ‘centrumvoorzieningen’ en als sub bestemming detailhandel. De op de kaart voor “centrumvoorzieningen” aangewezen gronden zijn, met inachtneming van de op de kaart aangegeven sub bestemmingen, bestemd voor centrumvoorzieningen en woondoeleinden waarbij:
a. detailhandel alleen op de begane grond en is toegestaan behoudens de op de voorschriftenkaart aangegeven zone waarbinnen ook op de eerste verdieping detailhandel is toegestaan;
b. onverminderd het bepaalde onder a mede woondoeleinden op de begane grond zijn toegestaan en de eerste verdieping uitsluitend voor woondoeleinden is bestemd;
c. de op de plankaart als zodanig aangegeven percelen mede zijn bestemd tot automatenhal, over de bedrijfsvloeroppervlakte die zij bij de eerste tervisielegging van het plan bezitten en tot het tijdstip waarop is voorzien in de opheffing of verplaatsing van de automatenhal.

Er is op 10-07-2018 een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld door de gemeente. Conform het voorontwerp is de bestemming ‘Centrum -1’. De voor ‘Centrum -1’ aangewezen gronden Deze gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. maatschappelijke activiteiten;
d. de huisvesting van personen, met dien verstande dat het wonen niet is toegestaan op de begane grond.
Het volledige artikel over de bestemming alsmede de plankaart kunt u opvragen via ons kantoor.

Koopovereenkomst:
Op basis van model verkoper. Tevens zal de koopovereenkomst tot stand komen onder voorbehoud finale goedkeuring aandeelhouders verkoper en conveniërend uitkomst CDD naar koper.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 595.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Glacisstraat 42
Vlissingen
€ 2.350,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Lange Noordstraat 4
Middelburg
€ 1.500,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Mol 6
Zierikzee
€ 1.150,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Kloosterweg 2
Kapelle
€ 2.350,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
's-Heer Hendrikskinderendijk 1015-6-12
Goes
€ 250,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Nieuwe Kleverskerkseweg 25- 25a
Middelburg
Bedrijfsruimte
Verkocht
Hoofdstraat 15
Sint jansteen
€ 625.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod