Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Jan van de Capellelaan 2

Vlissingen
kamers
€ 825.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Investment memorandum: 6 verhuurde appartementen gelegen in het ‘Middengebied’ van Vlissingen.

Dit appartementencomplex is gebouwd in 1956 en is gelegen aan de Jan van Capellelaan. Het complex bevindt zich in een wijk gelegen op fietsafstand van het centrum en de boulevard van Vlissingen. Het complex is gelegen op een perceel van 380 m2 en is thans niet gesplitst in appartementsrechten. De actuele huurinkomsten bedragen € 43.596,-

De appartementen zijn verdeeld over 3 verdiepingen. De appartementen zijn eenieder tussen de 56 en 58 m2 GBO groot en verkeren in nette staat van onderhoud. De appartementen zijn volledig afgewerkt en voorzien van een complete keuken, fijne eenvoudige badkamer, separate toiletvoorziening en een nette vloer- en wandafwerking.

Alle appartementen zijn toegankelijk middels een centrale hoofdingang en beschikken verder over twee slaapkamers, een geiser/ boiler en een wasmachine opstelling. De twee appartementen op de begane grond genieten van een tuin aan de achterzijde. De overige vier appartementen zijn voorzien een balkon gericht op het westen.

In het kort:
– Jan van Capellelaan 2-12 (even), 4383 VC Vlissingen
– Koopsom € 825.000,- k.k.
– 6 verhuurde appartementen
– Perceel 380 m2
– Actuele huurinkomsten € 43.596,- per jaar
– Bouwjaar 1956
– Energielabel G, geldig tot 17 november 2025

Locatie:
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Het object is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. De binnenstad van Vlissingen ligt op slechts 1,3 kilometer, de boulevard met strand op 5 minuten en het treinstation ligt op circa 2,5 km afstand.

Huurgegevens:
Het object wordt verkocht in verhuurde staat. De actuele huurinkomsten bedragen € 43.596,- per jaar. Een huuroverzicht is opgenomen in de dataroom.

Bouwkundig:
– Vloeren begane grond hout en verdiepingen beton.
– Gevels uitgevoerd in metselwerk.
– Kozijnen en ramen kunststof met dubbel glas.
– Hellend houten dak met bitumen dakbedekking.
– CV- ketels en gaskachels.
– Warmwatervoorzieningen met elektrische boiler of geiser.

Zakelijke lasten 2021:
Gemeentelijke belasting (OZB + eig.) : € 772,-
Waterschapsbelasting : € 380,-
Rioolheffing : € 1.261,-
Verzekeringen : € 877,-

Nutsvoorzieningen:
Kosten nutsvoorziening zijn op naam van de huurders.

Bestemming:
Het geheel valt onder beheersverordening ‘Middengebied’ dat geheel onherroepelijk in werking is gesteld op 11 februari 2016 en heeft de bestemming ‘Wonen’.

Bodeminformatie:
Volgens een uitdraai van het Nazca-i Provincie Zeeland en aangesloten gemeenten zijn er geen bodemonderzoeken beschikbaar.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : L
Nummer : 2267
Groot : 380 m2

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 825.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Lange Vorststraat 39
Goes
€ 2.500,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Visserijkade 13
Vlissingen
€ 2.750,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Vierstraat 28
Yerseke
Kantoorruimte
Beschikbaar
Park Veldzigt 69
Middelburg
Kantoorruimte
Beschikbaar
Arnesteinweg 5028
Middelburg
€ 44.950,- k.k.
Overige
Beschikbaar
Schuttershof 21
Goes
€ 950,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Langestraat 8
Oostburg
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod