Calandweg 26 Arnemuiden

Algemeen

Omschrijving

Op een buitengewoon bijzondere plek gelegen vliegtuighal met kantoor / bedrijfsruimte op vliegveld Midden-Zeeland. Het pand is geschikt voor de stalling van 3 tot 4 vliegtuigen en biedt deze vliegtuigen toegang middels twee 7 meter brede overheaddeuren die gezamenlijk volledig te openen zijn.

Het pand is gebouwd in 2000 in opdracht van de huidige eigenaren, een onderneming in luchtfotografie, die vanwege voortzetting van het bedrijf op een andere locatie besloten hebben dit pand op de markt te brengen.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het buitengebied van Arnemuiden en ligt slechts een paar minuten van het centrum. Het dorp Arnemuiden is centraal gelegen op de overgang van Zuid-Beveland naar Walcheren en ligt op 10 minuten (per auto) van Goes, Middelburg en Vlissingen. Ook steden zoals Terneuzen, Gent en Antwerpen zijn snel en goed te bereiken.

Qua bereikbaarheid is Arnemuiden ook een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats, dit wordt mede veroorzaakt door de ligging aan de A58 en overige verbindingswegen

Indeling:
De indeling van het pand is als volgt;
Entree met meterkast en tochtportaal, toiletruimte met dames en heren toiletgroep, doucheruimte, ruime bedrijfsruimte geschikt voor diverse doeleinden, te denken valt aan kantoorruimte maar ook een atelierruimte, productieruimte, trainingsruimte etc. behoren tot de mogelijkheden. Separaat is er een ruimte gecreëerd geschikt als kleinere ontvangst of trainingsruimte. Er is toegang tot de vliegtuigstalling met ruimte voor 3 a 4 vliegtuigen, met directe toegang tot het vliegveld.
Verder zijn er nog enkele ruimten waaronder 2 kantoorkamers, een archiefruimte, c.v. ruimte en een ruime kantine met keukenblok (2 pits electrische kookplaat, koelkast en granieten aanrechtblad). Vanuit de keuken is er met dubbele deuren toegang naar het terras.

Afmeting:
De oppervlakte van de vliegtuigstalling bedraagt ca. 240 m², de oppervlakte van de overige ruimten bedraagt ca. 400 m². Er is eigen parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Voorzieningen:
De verwarming vindt plaats via c.v. radiatoren gestookt middels een Nefit Hr. Combiketel uit 2000. Er is een gas boiler (80 liter) voor het warme water.

Bestemming:
De objecten vallen binnen het bestemmingsplan “Middelburg Buitengebied”, vastgesteld op 28-09-2009 De bestemming van het object is Luchtvaartverkeer en –vervoer en bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

Bouwkundige aspecten:
Het pand is opgetrokken uit een fundering op staal, stalen damwandprofiel, staalconstructie en een platdak. Het kozijnwerk is van kunststof met isolatieglas. Het pand is volledig voorzien van isolatie.

Koopprijs:
De vraagprijs bedraagt € 399.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting:
Partijen gaan er van uit, dat de onderhavige transactie valt onder het bereik van artikel 37d van de Wet op de Omzetbelasting 1968 (hierna aan te duiden als “het betreffende artikel 37d”), zodat geen omzetbelasting is verschuldigd en koper ten aanzien van de omzetbelasting in de plaats treedt van verkoper. Indien en voor zover in rechte onherroepelijk komt vast te staan, dat deze transactie niet onder het betreffende artikel 37d valt of indien koper en verkoper besluiten om een onherroepelijke beslissing in rechte niet af te wachten, opteren partijen hierbij gezamenlijk niet voor een met omzetbelasting belaste levering in de zin van artikel 11, lid 1, onderdeel a, sub 2, Wet op de Omzetbelasting. Verkoper verklaart dat er in het eerste ingebruikname meer dan 10 jaar zijn verstreken en derhalve geen herzieningstermijnen meer zijn.

Oplevering:
De oplevering kan in overleg met de huidige eigenaar plaatsvinden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 399.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
HoofdbestemmingBedrijfsruimte
BouwvormBestaande bouw
In aanbouwnee
Bouwjaar2000
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal640 m²
Kantoorruimte60 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Grote Kade 2
4461 BE Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail