Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weststraat 47

KOUDEKERKE
116 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelegen op een rustige woonlocatie in Koudekerke. Deze hoekwoning met ruime tuin is goed onderhouden, verzorgd, modern en voorzien van diverse extra’s. Het geheel bestaat uit vier slaapkamers, een zonnige en ruime tuin op het zuiden en een heerlijke woonkamer met luxe, open keuken. Voor de juiste indruk is dit echt een woning die u van binnen moet zien.

WONEN
De woonkamer is strak afgewerkt, voorzien van fraaie plavuizen en, in combinatie met de keuken, één grote, open leefruimte. Vanuit de woonkamer is er een prettig zicht op zowel de omgeving als de tuin. Een dubbele tuindeur biedt toegang tot het terras en de tuin.

De witte hoogglans keuken is fraai afgewerkt met een mooi werkblad en onder andere voorzien van een vijf pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi oven. De hal met trapkast en toilet maken de begane grond compleet.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Ook deze ruimtes zijn goed afgewerkt. Eén van de slaapkamers is voorzien van een handige en riante inbouwkast. In de badkamer zitten een ligbad, douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping zorgt een dakkapel voor een zeer ruime zolderkamer. Daarnaast is er nog veel bergruimte en een ruime overloop met cv-opstelling.

TUIN
Vanwege situering op het zuiden is de tuin echt een ideale plek om in de zon te zitten. Aan de woning is een veranda aangebouwd waardoor het ook al vroeg in het voorjaar en laat in het najaar aangenaam buiten zitten is. De tuin is speels aangelegd en voorzien van terrassen, borders gras en een stenen berging. Door ligging op de hoek is de tuin extra breed en voorzien van een zij tuin. Aan de achterzijde is de tuin door middel van een poort ontsloten. Ook met de privacy zit het in deze tuin wel goed.

ALGEMEEN
-3 zonnepanelen.
-Voorzien van dak-, muur-, en vloerisolatie.
-Deels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
-Diverse rolluiken aan de achterzijde.
-De keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.360 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  116 m²
 • Perceelsoppervlakte
  283 m²
 • Inhoud
  410 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.